Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Lipstick Angel (Frost)
Lipstick Angel (Frost)

Lipstick Angel (Frost)

MAC

Vårt nya, trendiga Metallic Lipstick är tillbaka där fyllig färg smälter samman med mjukt pärlemorskimrande krom!
195 kr
Angel (Frost)

Recensioner

Moa | 2017-10-15
Bästa läppstiftet!
Matylda | 2017-09-24
Har färgen Ruby Woo och det är nog den snyggaste röda färgen jag sett! Mjukt och lätt att applicera, för att få det perfekt brukar jag applicera det med en MAC 231 Small Shader Brush. Blir lika snyggt varje gång! Läppstiftet doftar även vanilj! Älskar
Krakelsprakel. | 2017-08-17
Hade höga förväntnignar, då jag hörde recensenter säga att detta läppstiftet är läppstiftet med stort L. Har köpt satin finish formulan (färgen Faux). Men tycker att läpparna ser torra och tråkiga ut. Färgen är vacker, och det sitter bra dock.

Mer Information

Vårt nya, trendiga Metallic Lipstick är tillbaka där fyllig färg smälter samman med mjukt pärlemorskimrande krom! Den lyxiga formeln finns i 18 nyanser i begränsad upplaga i koppar, brons och titan. Känner du dig extravagant? Satsa på metallicskimrande attraktion med nya, smälta toner av våra pigment toppade med genomskinligt läppglans.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2017Kundservice 020-42 32 22