Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Christmas calendar! 50% på skönhetsfavoriter, varje dag fram till julafton.

Prep + Prime Fix+ Mattifying Mist Facial Toner 100 ml

Prep + Prime Fix+ Mattifying Mist Facial Toner 100 ml

MAC

Lätt spray med mattande effekt som fräschar upp huden och samtidigt kontrollerar glans utan att störa makeupen.
200 kr
Fri frakt över 500 krFri frakt över 500 kr
ExpressleveransExpressleverans
Gratis varuprover Gratis varuprover
Prep + Prime Fix+ Mattifying Mist Facial Toner
p89942034
v89942035
MAC
SEK
200

Recensioner

Sandra | 2019-07-22
Hade mycket höga förväntningar på denna men blev riktigt besviken. Flaskan är i princip värdelös då själva sprutdelen typ sprutar som en stråle istället för brett. Dessutom måste man skaka den riktigt ordentligt innan man sprayar, annars har man massa vita prickar i facet när den torkat.. Har heller inte märkt någon jättestor skillnad när det kommer till mattheten. Kanske funkar den för någon annan, men jag skulle inte rekommendera denna utifrån min erfarenhet!
Anna | 2019-05-03
Produkten är bra men förpackningen är värdelös! Pudret i sprayen kloggar igen spraymunstycket så till slut fungerade inte min flaska alls. Nu hittade jag en annan flaska här hemma med bättre mist funktion så jag har hällt över produkten i den istället. Synd på en annars bra produkt. Kollade Macs hemsida och detta verkar vara ett vanligt förekommande problem med denna tyvärr.
Franca | 2019-02-21
Näe, denna är ingen höjdare. Jag hade stora förväntningar. Fräsch när man sprayar den,men när den torkar blir det vita prickar/fläckar i hela ansiktet. Jag använder MAC studio foundationpuder under. Har du lite fet hy som jag så kanske man ska använda den under dagen istället för på morgonen för att "matta ner". Men kolla dig i spegeln efter 5 min för att ta bort prickar...

Mer Information

Lätt spray med mattande effekt som fräschar upp huden och samtidigt kontrollerar glans utan att störa makeupen. Den innovativa formeln innehåller puder, kiseloxid och andra fettabsorberande ingredienser som hjälper till att fixera makeupen, ombalansera och matta av huden.
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22