Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Extended Play Gigablack Lash
Extended Play Gigablack Lash
Gåva på köpet! Läs mer

Extended Play Gigablack Lash

MAC

En lättviktig, förlängande och lyftande mascara i intensivt svart. Applicera med en smal borste med mikrosfärer som ger varje frans en böjd definition och extrem volym.
200 kr
Fri frakt över 500 krFri frakt över 500 kr
ExpressleveransExpressleverans
Gratis varuprover Gratis varuprover
Extended Play Gigablack Lash
p914365
v44318871
MAC
SEK
200

Recensioner

Ida | 2018-09-30
En mascara jag återvänder till efter försök att hitta en bättre. Passar bra till korta raka fransar, med en bra ögonfransböjare får man suveräna fransar med längd och färg. Bra borste.
Helena | 2018-09-02
Den absolut bästa mascaran jag testat och applikatorn är helt fantastisk för både över- och underfransarna. De blir separerade och mascaran lägger sig jämnt över hela fransen. Det bästa av allt är att den inte smular det minsta, och klumpar sig inte heller.
Natalie | 2018-07-18
De är den absolut bästa mascaran! Sitter som berget i alla väder. Om du har känsliga ögonen är de här ett måste!

Mer Information

En lättviktig, förlängande och lyftande mascara i intensivt svart. Applicera med en smal borste med mikrosfärer som ger varje frans en böjd definition och extrem volym. Lätt att tvätta bort. Smular inte. Håller i 16 timmar.
Tryck borsten mot ögonfransarna nära roten och rör långsamt borsten från rot till spets. Fortsätt bygga tills önskat resultat uppnås.
Hudtyp:Torr
Färg:Svart
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22