Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

More of SUPERSALE: 30% på reapriset

Cellularose Brightening CC Lumi-serum 4 Sunny Flash
Cellularose Brightening CC Lumi-serum 4 Sunny Flash
Kampanj 20%

Cellularose Brightening CC Lumi-serum 4 Sunny Flash

By Terry

Colour Control Radiance Elixir. Lystergivande serum som jämnar ut hudtonen och reflekterar ljus för en jämn hy med strålande lyster.
528 kr660 kr
4 Sunny Flash

Recensioner

Sara | 2018-11-25
En av mina absoluta favoritprodukter! Blandar ut med min foundation på vinter och kör bara som den är på sommaren. Den enda anledningen till att den inte får 5/5 är priset. En förpackning räcker i ungefär 5-6 månader för mig så den är ändå relativt prisvärd.
Maria | 2018-11-18
För mig gjorde den här absolut ingenting. Blev väldigt besviken då jag hade höga förväntningar på denna, både p.g.a. andras recensioner och det höga priset. Jag har lite fräknar året om vilket kan ha gjort att skimret blir svårare att se, men hade ändå förväntat mig ett märkbart resultat. Skulle endast kunna rekommendera personer med jämn hudton och fin/problemfri hud att testa denna.
Jo | 2018-06-15
Perfekt att blanda med sin foundation för en mer skimrande och naturlig look. Älskar!

Mer Information

Colour Control Radiance Elixir. Lystergivande serum som jämnar ut hudtonen och reflekterar ljus för en jämn hy med strålande lyster. Passar utmärkt som bas under makeup, eller ensam för en strålande fräschör.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22