Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Logga in eller bli medlem i KICKS Club för att samla poäng och ta del av exklusiva erbjudanden!

Loose Setting Powder Translucent

Loose Setting Powder Translucent

Laura Mercier

Laura Merciers bästsäljare, Translucent Loose Setting Powder, är ett lyxigt löst puder som känns silkigt och lätt på huden.
405 kr
Translucent

Recensioner

Amanda | 2018-08-12
Älskar detta puder! Vill bara VARNA folk att köpa "detta" puder från cocopanda(!) det är fejk så köp inte därifrån för att spara 10kr. KICKS ÄR BÄST
Sandra | 2018-08-10
Håller sminket på plats och ger en smickrande finish. Jag gillar inte "full cover" looken och upplever att den transparenta ger en naturlig och matt finish. Väldigt nöjd.
Jonna | 2018-06-30
Produkten är väldigt dryg! Nyligen tog den slut, efter kanske mer än ett halvår av vardaglig användning (och då använder jag mycket av puder). Lätt att pudra på igen under dagen, ifall om det skulle behövas under sommarens hetta t.ex. Kan användas till både fest (rejäl baking) och vardags.

Mer Information

Laura Merciers bästsäljare, Translucent Loose Setting Powder, är ett lyxigt löst puder som känns silkigt och lätt på huden. Finns i två färger för att passa alla hudtoner
Det fixerar din make up med en modern matt finish och en “soft focus”-effekt som minskar intrycket av fina linjer och ojämnheter.
Translucent: Perfekt för Ljusa till Medium hudtoner
Translucent Medium Deep: Perfekt for Medium till de Djupaste hudtonerna.
Applicers med Velourpuff.
“I created this new shade to look natural and translucent on even the deepest skin tones - so every woman can achieve a flawless finish.” -Laura Mercier
Vikt 29g.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22