Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Just nu! 20% på alla dagkrämer. Gäller ej La Prairie och La Mer. Gäller på kicks.se och i butik t.om. 21/07. 

Redness Solutions Mineral Powder 9,6 g
Redness Solutions Mineral Powder 9,6 g

Redness Solutions Mineral Powder 9,6 g

Clinique

Omgående lindring av rodnad. Unikt mineralpuder som naturligt neutraliserar rodnad omgående och som håller i timmar.
355 kr
Fri frakt & retur till butikFri frakt & retur till butik
ExpressleveransExpressleverans
Gratis varuprover Gratis varuprover

Recensioner

Sophia | 2018-06-03
Clinique skriver på sin hemsida att det här är en behandlande produkt och att rodnaden blir bättre över tid och inte på en gång vid applicering. De som skriver att de blir gula och försöker täcka rodnad med mycket produkt använder den troligen på fel sätt. Måste dock säga att jag inte tycker att den är speciellt effektiv för att behandla rodnad på lång sikt heller - jags er ingen större skillnad och kommer troligen inte att köpa igen.
Maria | 2017-03-09
Räddaren i nöden om man har Rosacea som jag. Har den alltid med i väskan.
Jenni | 2017-02-25
Fullkomligt älskar den här! Har väldigt kall och ljus hy så denna är perfekt i tonen för mig men tycker också den känns lugnande på huden. Den är dryg och värd varenda krona!

Mer Information

Omgående lindring av rodnad. Unikt mineralpuder som naturligt neutraliserar rodnad omgående och som håller i timmar. Används ensam eller över Daily Protective Base SPF 15 eller under/över foundation. Enkel att ha med för en snabb uppfräschning. Innehåller lugnande probiotika. Laboratriumtestad för att mätbart reducera rodnad vid kontakt vid huden. Patentanmäld produkt. Talkfri, icke-irriterande produkt.
Används efter Redness Solutions hudvårdsprodukter. Kan användas ensam över Daily Protective Base SPF 15. Används vid behov under dagen. Enkel att ha med i väskan.
Hudtyp:Kombinerad
Täckgrad:Lätt
Finish:Neutral
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22