Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Logga in eller bli medlem i KICKS Club för att samla poäng och ta del av exklusiva erbjudanden!

Blush Trio Berry Adore
Blush Trio Berry Adore
Blush Trio Berry Adore
Blush Trio Berry Adore
Blush Trio Berry Adore
Blush Trio Berry Adore
Kampanj 20%

Blush Trio Berry Adore

Anastasia

En exklusiv, högpigmenterad puderrouge som ger din hud en vacker färg och lyster som inte bleknar. Applicera flera av färgerna för en multidimensionell, naturlig look med önskad intensitet.
300 kr375 kr
Berry Adore

Recensioner

Frida | 2018-08-12
Alldeles för pigmenterade! För mig som dessutom använder real techniques blush brush (som är ganska stor) så är det knepigt att få upp rätt färg från paletten. Går inte att blenda ut eller få det se naturligt ut på kinderna hur mycket jag än försöker. Funkar bra som ögonskugga dock.
Vanessa | 2018-08-03
Asså wow!!! Jag har Berry adore och jag kunde inte varit nöjdare. Jättefina färger som passar både när jag är blek och på sommaren när jag fått färg. Väldigt pigmenterad så var försiktig!!
Caroline | 2018-07-16
Alltså WOW! Köpte ”Pink Passion” och fullständigt ÄLSKAR den! Alla tre färgerna är to die for - krämigheten, färgkombinationen, den vackra lystern de ger och framförallt kvaliteten. Rekommenderar den starkt!

Mer Information

En exklusiv, högpigmenterad puderrouge som ger din hud en vacker färg och lyster som inte bleknar. Applicera flera av färgerna för en multidimensionell, naturlig look med önskad intensitet. Lätt att arbeta med och ger ett jämnt resultat.
-Tre nyanser i en
-Finmalet puder av högsta kvalitet
-Högpigmenterad formula
-Kan användas som ögonskugga
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22