Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Blush Trio Berry Adore
Blush Trio Berry Adore
Blush Trio Berry Adore
Blush Trio Berry Adore
Blush Trio Berry Adore
Blush Trio Berry Adore

Blush Trio Berry Adore

Anastasia

En exklusiv, högpigmenterad puderrouge som ger din hud en vacker färg och lyster som inte bleknar. Applicera flera av färgerna för en multidimensionell, naturlig look med önskad intensitet.
375 kr
Berry Adore

Recensioner

Caroline | 2017-10-17
Jättefina och väl pigmenterade rouger, som alla Anastasias produkter. Har alla färgerna, använder dem även som ögonskugga.
Carro | 2017-09-01
Förvånansvärt pigmenterade och fina rouger! Köpte Peachy Love och är fantastiskt nöjd över hur lättarbetad den var och hur fint den smälte in i ansiktet! Satt hela dagen också! Otroligt prisvärd trots att den är något dyr.
Ylva | 2017-08-26
Fantastiska rouge med super fint pigment! Enkla att arbeta med och sitter på bra under dagen! Rekommenderar starkt!

Mer Information

En exklusiv, högpigmenterad puderrouge som ger din hud en vacker färg och lyster som inte bleknar. Applicera flera av färgerna för en multidimensionell, naturlig look med önskad intensitet. Lätt att arbeta med och ger ett jämnt resultat.
-Tre nyanser i en
-Finmalet puder av högsta kvalitet
-Högpigmenterad formula
-Kan användas som ögonskugga
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22