Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Blush Trio Berry Adore
Blush Trio Berry Adore
Blush Trio Berry Adore
Blush Trio Berry Adore
Blush Trio Berry Adore
Blush Trio Berry Adore

Blush Trio Berry Adore

Anastasia

En exklusiv, högpigmenterad puderrouge som ger din hud en vacker färg och lyster som inte bleknar. Applicera flera av färgerna för en multidimensionell, naturlig look med önskad intensitet.
375 kr
Berry Adore

Recensioner

Zain | 2018-03-06
Wooow, what a natural colors , its texture is very excellent on my skin , I love it so much and it deserves each krona; it stays for a very long time; so I will buy it again.. successful product ; congratulations Anastasia for this quality
Lorenan | 2018-03-03
Fantastiskt rouge med perfekt pigment! Färgerna är helt otroliga och kan användas både till dags/kvälls make-up! Något dyr i priset men så värd det då den håller hela dagen 👌🏻
Sabina D. | 2018-02-25
Finaste rougen har pink passion. Kan blandas smidigt genom att dutta penseln mellan de tre olika rougen för att skapa en egen nyans. Har bra pigment och sitter där den ska hela dagen och kvällen. Har ljus hudton och torr till normal hy.

Mer Information

En exklusiv, högpigmenterad puderrouge som ger din hud en vacker färg och lyster som inte bleknar. Applicera flera av färgerna för en multidimensionell, naturlig look med önskad intensitet. Lätt att arbeta med och ger ett jämnt resultat.
-Tre nyanser i en
-Finmalet puder av högsta kvalitet
-Högpigmenterad formula
-Kan användas som ögonskugga
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22