Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
7 Day Nailpolish 70022 Festive Season

7 Day Nailpolish 70022 Festive Season

Depend

Depend 7day är lacksystemet för dig som söker ett nagellack med superglans, högklassig hållbarhet och ”gel feeling”.
39 kr
70022 Festive Season

Recensioner

caroline | 2017-10-09
Väldigt bra nagellack som sitter ungefär 7 dagar om man gör enligt instruktion. Har massor av färgerna hemma och vissa håller lite sämre än andra t ex färgen "wild berries" håller bara 2 till max 3 dagar utan att börja flagna medans dom andra inte börjar flagna förrän dag 5, eller 6 (beror ju på vad man utsätter händer o naglar för också) men klart värt 39 kr även om man får en väldigt liten mängd för pengarna men jag förstår varför.. Dom skulle torka ut/få kladdig konsistens annars för det för dom väldigt snabbt så det är precis så att man kan använda upp en flaska. Borde heta 5 day eftersom dom flesta håller i 5 dagar vid normal användning av händer (lite disk osv)
Charlotta Norrman | 2017-07-27
BÄSTA EVER!!! Jag vill bara ha denna serien nu, för jag behöver bara göra manikyr och måla naglarna var 10e dag! Jag rengör nageln med step1, målar 2 ggr med färg- step2 och toppar med ett lager step3. Ofta hinner färgen växa ut innan jag byter! Om jag lagt på en transparent färg med ngt glitter i sitter färgen ännu bättre.
Caesar Pettersson | 2017-03-07
nagellack som håller som man faktiskt har råd med

Mer Information

Depend 7day är lacksystemet för dig som söker ett nagellack med superglans, högklassig hållbarhet och ”gel feeling”. Denna hybridformula håller i upp till en vecka, är lätt att applicera och du tar enkelt bort lacket med Depend nagellackremover. 5 ml.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22