Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
No Bare Brows 4-1 Brow Fix
No Bare Brows 4-1 Brow Fix
No Bare Brows 4-1 Brow Fix
No Bare Brows 4-1 Brow Fix

No Bare Brows 4-1 Brow Fix

Know Cosmetics

No Bare Brows är en 4-i-1 brynpenna med en universal brun färg som passar alla (var bara lätt på handen om ett ljusare resultat önskas), ett brynvax som håller ...
229 kr
Fri frakt över 500 krFri frakt över 500 kr
ExpressleveransExpressleverans
KICKS Club: poäng på alla köpKICKS Club: poäng på alla köp
No Bare Brows 4-1 Brow Fix
p89506803
v89506804
Know Cosmetics
SEK
229

Recensioner

Miss Lopez | 2018-03-07
Njaaaeee... den här pennan är smart då den har allt i ett. Mindre smart när man använder brynpennan mer än vaxpennan, rent teknsik så sätter man på locken på fel sida och det blir krångligare ju mindre pennstump man har kvar. Färgen sitter bra, jag har svarta ögonbryn och den här mörgråa fyller i bra. Men jag gilar inte vaxet, den lägger som en ljusgråhinna över ståna på brynen, kvittar hur man försöker bortsa till det med tillhörande borste.
Karolina | 2018-02-28
En penna med ganska bred spets som är perfekt när jag fylla i basen som jag gör med en smala penna. Fin färg som sitter hela dagen - speciellt med vaxet på!
Sara | 2017-05-22
Bästa brynpennan ever! Sitter som berget hela dagen och jag älskar att man har allt man behöver i en borste. En ny favorit helt klart!

Mer Information

No Bare Brows är en 4-i-1 brynpenna med en universal brun färg som passar alla (var bara lätt på handen om ett ljusare resultat önskas), ett brynvax som håller dina bryn på plats, en borste och en vässare. Nu slipper du leta i sminkväskan när du har allt i ett!
Färg:Brun
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2020Kundservice 020-42 32 22