Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Christmas calendar! 50% på skönhetsfavoriter, varje dag fram till julafton.

Brow Wiz Medium Brown
Brow Wiz Medium Brown

Brow Wiz Medium Brown

Anastasia

Med Anastasia Beverly Hills Brow Wiz ögonbrynspenna blir glesa ögonbryn snabbt ett minne blott. Pennan är skruvbar och behöver därför inte vässas.
245 kr
Medium Brown
Fri frakt över 500 krFri frakt över 500 kr
ExpressleveransExpressleverans
Gratis varuprover Gratis varuprover
Brow Wiz
p899247
v43880988
Anastasia
SEK
245

Recensioner

Isabella | 2019-12-13
Superbra penna. Kladdar inte och ger ett naturligt resultat. Håller hela dagen, kan ibland vara lite svår att få bort för att den sitter så bra. Har använt min penna i snart ett år, så för mig har den hållt länge. Har heller inte haft problemet att borsten går sönder. Är kall-blond och har färgen taupe, som tyvärr blir lite rödaktig/varm på mig, men det är den bästa matchningen.
Malin | 2019-11-21
Bästa pennan både gällande hållbarhet och spets, hade fått full pott om inte borsten bryts av på varje penna jag köpt (jag är försiktig)
Johanna | 2019-08-29
Bra färg för mig som är ljus, lätt att använda. Jag har glesa ögonbryn och kan fylla i med denna så det blir ett naturligt resultat. Skönt att slippa vässa.

Mer Information

Med Anastasia Beverly Hills Brow Wiz ögonbrynspenna blir glesa ögonbryn snabbt ett minne blott. Pennan är skruvbar och behöver därför inte vässas. Kladdfri formula som ger ett naturligt resultat, är enkel att applicera och håller hela dagen. I andra ändan finns en ögonbrynsborste som gör det enkelt att fixera och forma ögonbrynen. Tillsammans ger ögonbrynsborsten och pennan naturligt vackra och formade ögonbryn.
Brow wiz finns i 10 olika färger/nyanser: Auburn, Blonde, Caramel, Chocolate, Dark Brown, Ebony, Granite, Medium Brown, Soft Brown och Taupe.
Vinnare av KICKS Beauty Awards 2017: Bästa ögonbrynsprodukt.
Färg:Brun
Finish:Matte
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22