Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
High Impact Mascara Black
High Impact Mascara Black
High Impact Mascara Black
Gåva på köpet! Läs mer

High Impact Mascara Black

Clinique

Dramatiska fransar. Ökar volymen och längden på varje ögonfrans och ger en fylligare och modigare look. Ren och djup färg ökar intrycket.
235 kr
Black
Fri frakt över 500 krFri frakt över 500 kr
ExpressleveransExpressleverans
Gratis varuprover Gratis varuprover
High Impact Mascara
p522628
v27035526
Clinique
SEK
235

Recensioner

Sara | 2019-11-04
Den är bra och ger volym och längd. Dock tycker jag inte den separerar fransarna så bra och fransarna klibbar lätt ihop. En klassiker som är toppen, men har förbättringspotential!
bästa | 2019-10-10
Världens bästa mascara. Ger bra volym och längd jättebra för er med korta och små fransar. Bra pris!!
Malin | 2019-08-19
Denna mascaran har varit en trogen följeslagare i min sminkväska i mer än 5 år. Jag tycker den separerar fransarna på ett fint sätt, klumpar inte och jag upplever inte att den smular. Irriterar heller inte och om jag inte har tagit flera lager mascara så räcker det oftast med lite varmt vatten för att tvätta bort. Rekommenderar varmt!

Mer Information

Dramatiska fransar. Ökar volymen och längden på varje ögonfrans och ger en fylligare och modigare look. Ren och djup färg ökar intrycket. Använd den en gång och du kommer att känna dig naken utan den. Oftalmologiskt testad.
Börja vid ögonfransroten och vicka borsten till toppen av fransarna. Upprepa för att få en intensivare look. Håll borsten vertikalt vid applicering på de undre fransarna. Pumpa inte borsten in och ut ur behållaren – då kan det komma in luft som torkar ut mascaran. Låt mascaran torka mellan appliceringarna för att undvika att den klumpar sig. Ta bort med din favorit bland Cliniques makeuprengöringsprodukter.
Volym:7 ml
Färg:Svart
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22