Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
High Impact Mascara Black
High Impact Mascara Black
High Impact Mascara Black
20% vid köp av 2 ögonprodukter Läs mer

High Impact Mascara Black

Clinique

Dramatiska fransar. Ökar volymen och längden på varje ögonfrans och ger en fylligare och modigare look. Ren och djup färg ökar intrycket.
235 kr
Black
Fri frakt & retur till butikFri frakt & retur till butik
ExpressleveransExpressleverans
Gratis varuprover Gratis varuprover

Recensioner

Emelie | 2019-07-03
+ svider ej i ögonen - inget wow
Jenny | 2019-06-15
Återkommer ständigt till denna mascara även om jag testat andra i alla prisklasser. Klumpar aldrig och ger mycket fint resultat.
Sophie | 2019-05-13
Clinique levererar en fantastisk mascara! Till vardags räcker det med endast ett svep över fransarna och man är good to go. Till utekvällen kan man svepa på flera lager tills man hittat rätt fyllighet utan att den klumpar sig och blir tung på fransarna!

Mer Information

Dramatiska fransar. Ökar volymen och längden på varje ögonfrans och ger en fylligare och modigare look. Ren och djup färg ökar intrycket. Använd den en gång och du kommer att känna dig naken utan den. Oftalmologiskt testad.
Börja vid ögonfransroten och vicka borsten till toppen av fransarna. Upprepa för att få en intensivare look. Håll borsten vertikalt vid applicering på de undre fransarna. Pumpa inte borsten in och ut ur behållaren – då kan det komma in luft som torkar ut mascaran. Låt mascaran torka mellan appliceringarna för att undvika att den klumpar sig. Ta bort med din favorit bland Cliniques makeuprengöringsprodukter.
Volym:7 ml
Färg:Svart
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22