Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Weekend deal: 50% på Juicy Couture Viva la Juicy Bowdacious Edp 30 ml. Gäller för dig i KICKS Club.

High Impact Waterproof Mascara Black
High Impact Waterproof Mascara Black
20% vid köp av 2 ögonprodukter

High Impact Waterproof Mascara Black

Clinique

En vattenfast mascara som skapar volym och längd för dramatisk franslook. Den rena och djupa färgen förstärker intrycket.
235 kr
Black
Fri frakt & retur till butikFri frakt & retur till butik
ExpressleveransExpressleverans
Gratis varuprover Gratis varuprover

Recensioner

Jaana | 2019-07-05
Blev positivt överraskad de 4-5 första gångerna jag använde den, superbra! Men, vad hände sen? Jo, den blev torr och hållbarheten gick inte att jämföra med vad den var från början och då menar jag inom typ 1 och en ½ vecka! Köper inte igen.
Emma | 2019-02-26
Förmodligen den sämsta mascaran jag har provat i mitt liv, och jag har provat många. Brukar alltid köpa vattenfast för att fransarna ska hålla sig böjda hela dagen. Denna mascaran ger i princip ingen effekt även om du lägger flera lager av den, den smular kopiöst mycket, och jag är hellre utan mascara än att använda denna. Köp inte! Finns så många bättre vattenfasta på marknaden.
Lucila | 2019-02-06
Mycket dåligt kvalitet Waterproof versionen. Har testat istället Clinique High Impact och den var helt underbar, förstår inte hur det kan vara så stor skillnad.

Mer Information

En vattenfast mascara som skapar volym och längd för dramatisk franslook. Den rena och djupa färgen förstärker intrycket. Ger en kladd- och smulfri och vattenfast hållbarhet i upp till 12 timmar. När du har provat den, kommer du att känna dig naken utan den! Testad av ögonläkare.
Börja vid frans kanten, och "vicka" borsten från sida till sida tills du når fransspetsarna. Upprepa om du vill ha en mer intensiv look. Håll borsten lodrät när du applicerar mascara på nedre fransarna. Pumpa inte borsten in och ut ur behållaren - så det kommer in luft, som torkar ut mascaran. Låt mascaran torka mellan varje lager - så att du undviker att det bildas klumpar. Tas bort med din favorit Clinique makeup remover.0
Volym:8 ml
Hudtyp:Kombinerad
Färg:Svart
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22