Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

För leveransdatum innan jul med Instabox & Best hemleverans se kassasidan. Beställ senast 18/12 kl 12.00 för leverans innan jul med Postnord. 

Lash Volumiser Mascara Black

Lash Volumiser Mascara Black

Sensai

Omvandla fransar med denna exceptionella mascara som ger högeffektivt resultat som om fransarna multiplicerats.
375 kr

Recensioner

Mia | 2018-11-24
Stor och klumpig borste. Mascaran lovar volym separation och wow effekt. Har lättmålade ögonfransar och långa naturligt. Blev besviken på denna mascara eftersom man var tvungen att applicera FLERA lager för att få någorlunda volym (mer appliceringar än om man jämför min tidigare mascara från lumene). Mascaran är INTE värd sitt pris. Den sved dessutom i ögat vid applicering... Tråkigt att den inte håller vad den lovar. Hade hoppats på en mascara med WOW-effekt även för känsligare ögon men icke. Att den släpper vid varmt vatten gjorde den men det smetade ut sig runt hela ögat så en bra rengöring behövs.
Filippa | 2018-11-16
WOW, vilken mascara. Jag har aldrig fått så mycket beröm för mina fransar som nu när jag börjat använda Lash Volumiser. Fransarna blir så fina, mycket volym utan att det blir klumpigt när man applicerar. Den sitter dessutom hela dagen. + För hur man enkelt tvättar av den med varmt vatten.
Sara | 2018-10-14
Bästa marcaran - så mycket bättre än Sensai volym som jag alltid använt tidigare. Perfekt även för dig med oljig yta på hyn, som lätt får mascarakladd under ögonbrynen.

Mer Information

Omvandla fransar med denna exceptionella mascara som ger högeffektivt resultat som om fransarna multiplicerats. Lash Volumiser formulan omsluter varje ögonfrans och ger maximal volym, medan den speciellt utformade Trippel spiralborsten fångar upp varje individuell frans från rot till spets, täcker och separerar för en fulländad effekt. Intensivt pigmenterad med helsvarta pigment, vilket ger dramatiska resultat som nästan är hypnotiserande. SENSAIs ursprungliga 38°C formula är resistent mot svett, vatten och sebum, men sköljs av med varmt vatten på minst 38°C.
Borttagning:
Använd SENSAI Sponge Chief (tvättduk) med varmt vatten (38 ºC eller högre) för att varsamt avlägsna mascaran från dina fransar.
Färg:Svart
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22