Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Christmas calendar! 50% på skönhetsfavoriter, varje dag fram till julafton.

Beautyblender Nude
Beautyblender Nude

Beautyblender Nude

BEAUTYBLENDER

Beautyblender är en ellipsformad applikatorsvamp utformad för att ge dig en professionell finish och en felfri applicering.
199 kr
Fri frakt över 500 krFri frakt över 500 kr
ExpressleveransExpressleverans
Gratis varuprover Gratis varuprover
Beautyblender Nude
p89070257d
v89070258
BEAUTYBLENDER
SEK
199

Recensioner

Ida | 2019-05-10
Applicerar foundation flawless.
Jess | 2019-05-09
Den bästa svampen jag testat. Rekommenderar även deras rengöring i flytande form och tvålbar. Ger ett flawless resultat och är behaglig att använda. För mig räcker svampen väldigt länge (typ ett år) men då använder jag den inte varje dag. Det har gillar mest är att resultatet blir naturligt och inte så tjockt men vill man ha mycket täckning byggs det enkelt upp.
Anna | 2018-11-08
Den enda foundationsvampen jag gillar! Applcierar felfritt och "SEAMLESS", bästa applikatorn för foundation. Speciellt till lite mer täckande, man behöver inte vara rädd att det ska bli kakigt.

Mer Information

Beautyblender är en ellipsformad applikatorsvamp utformad för att ge dig en professionell finish och en felfri applicering.
Fingrar och kantiga svampar kan efterlämna linjer och ränder och innebär ofta ett slöseri med smink. Den unika formen och det exklusiva materialet som utmärker Beautyblender säkerställer en applikation utan ränder eller kanter och innebär ett minimum av produktslöseri.
Använd en fuktad Beautyblender när du applicerar vått eller torrt smink. När din Beautyblender är blöt expanderar den vanligtvis till dubbla storleken. Rengör efter användning och placera i Beautyblender medföljande piedestal för att den ska torka.
Dutta Beautyblender mot huden när du applicerar sminket.
Hudtyp:Fet|Kombinerad|Känslig|Mogen|Normal|Problemhy|Torr
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22