Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Sponge Bubble

Sponge Bubble

BEAUTYBLENDER

Här är tillskottet du bara måste ha i din Beauty Blender-samling! En babyrosa version i samma unika material som originalet, och som lanserats i samband med märkets 15-årsjubileum.
199 kr
Fri frakt över 500 krFri frakt över 500 kr
ExpressleveransExpressleverans
Gratis varuprover Gratis varuprover

Recensioner

Hanna Haspe | 2017-09-01
Hur klarade jag att sminka mig innan jag upptäckte beautyblender? Detta är originalet och ingen har lyckats skapa en lika bra, trots att många märken försöker. Valde bubble eftersom jag har en faiblesse för ljusrosa. Beutyblender levererar.
Antonia | 2017-07-12
Gillar den inte alls lika mycket som real techniques spounge. Den är inte lika slät och mjuk som deras men kostar mer. Inte bra. Trots det så gör den ett bra jobb när min favorit är för smutsig eller jag inte kan hitta den. Köper den inte igen.
M | 2017-04-23
Jag kan inte längre sminka mig utan detta fantastiska lilla redskap! Applicerar foundation, concealer och puder som ingenting annat! Man får ett jämt resultat utan några linjer! Jag älskar min beautyblender och kommer att fortsätta köpa den i all evighet!!

Mer Information

Här är tillskottet du bara måste ha i din Beauty Blender-samling! En babyrosa version i samma unika material som originalet, och som lanserats i samband med märkets 15-årsjubileum.
Beautyblender är en ellipsformad applikatorsvamp utformad för att ge dig en professionell finish och en felfri applicering.
Fingrar och kantiga svampar kan efterlämna linjer och ränder och innebär ofta ett slöseri med smink. Den unika formen och det exklusiva materialet som utmärker Beautyblender säkerställer en applikation utan ränder eller kanter och innebär ett minimum av produktslöseri.
Använd en fuktad Beautyblender när du applicerar vått eller torrt smink. När din Beautyblender är blöt expanderar den vanligtvis till dubbla storleken. Rengör efter användning och placera i Beautyblender medföljande piedestal för att den ska torka.
Dutta Beautyblender mot huden när du applicerar sminket.
Idealisk för applicering av foundation och puder.
Hudtyp:Fet|Kombinerad|Känslig|Mogen|Normal|Problemhy|Torr
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22