Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
IT's Your Brush Love Cleanser
ONLY AT KICKS

IT's Your Brush Love Cleanser

IT Cosmetics

Ge dina borstar lite extra kärlek! Mild, alkoholfri lösning som milt rengör och vårdar dina borstar och penslar så att de håller längre och gör det enklare att applicera din makeup.
195 kr
Fri frakt över 500 krFri frakt över 500 kr
ExpressleveransExpressleverans
Gratis varuprover Gratis varuprover
IT's Your Brush Love Cleanser
p90510723
v90510724
IT Cosmetics
SEK
195

Mer Information

Ge dina borstar lite extra kärlek! Mild, alkoholfri lösning som milt rengör och vårdar dina borstar och penslar så att de håller längre och gör det enklare att applicera din makeup. Vår Your Brush Love Cleanser är utvecklad i samarbete med plastikkirurger och passar perfekt för även den mest känsliga huden. Innehåller hudvänliga ingredienser som hydrolyserat kollagen, peptider, antioxidanter, C-, E- och A-vitamin. Dessutom torkar den snabbt och är enkel att använda: Spraya, Borsta och Torka!
Spraya direkt på borsthuvudet. Torka försiktigt med en servett för att ta bort makeup-rester.
Upprepa vid behov. Lägg borsten ned och låt den torka i 1 minut. Rengör borstarna minst en gång i veckan för att förlänga livslängden och få ut så mycket som möjligt av din makeup.
Volym:100 ml
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22