Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Weekend deal: 50% på Estée Lauder Daywear Creme.
Just nu 287,50 kr! >> Köp här  

Limited Edition Eyeshadow Brushes Smokey Eye Brush LTD

Limited Edition Eyeshadow Brushes Smokey Eye Brush LTD

KICKS Beauty

LARGE EYESHADOW BLENDING BRUSH LIMITED EDITION: En blending borste för ögonskuggor i en större modell som gör det enkelt att blanda ut färgen på ett mjukt sätt utan skarpa linjer.
99 kr
Smokey Eye Brush LTD

Recensioner

Frida | 2018-03-21
Gillar verkligen Kicks borstar så prisvärda. Den här designen tycker jag är så fin! Så värt att köpa, min favorit är large blending brush.
JAnno | 2018-03-06
Jag tror kicks har bästa erbjudande på bästa produkter.5☆s
Saga | 2018-02-26
Supersnygg borst till ett riktigt bra pris, men det bästa av allt är att den fungerar toppen för att blanda ut ögonskugga.

Mer Information

LARGE EYESHADOW BLENDING BRUSH LIMITED EDITION: En blending borste för ögonskuggor i en större modell som gör det enkelt att blanda ut färgen på ett mjukt sätt utan skarpa linjer. Gjord av syntetiskt hår.
SMOKEY EYE BRUSH LIMITED EDITION:Smoky brush- Borste specifikt utvecklad för att skapa smokey-eye-effect. Gjort av ponnyhår.
EYESHADOW BRUSH LIMITED EDITION: Eye Shadow Smoky Brush är specifikt utvecklad för att skapa en snygg sotning. De fasta stråna förenklar sotningen, särskilt i ögonvrån och ger ett mjukt, jämnt resultat. Skapad av ponyhår.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22