Just nu får du 20% på fantastiska produkter vid köp över 600 kr med koden: KICKS20. Gäller 18-21/4 på kicks.se
Köps ofta tillsammans
Totalt för alla 1 042,20 kr
Mario Badescu Buffering Lotion 29 ml
259 kr
Online-tila - slut i online lager. Handla via Klicka & hämta
Produkten kan finnas i lager i butik
Produkten kan finnas i lager i butik Hitta och välj butik99,00 kr kvar till fri frakt
KICKS Club: poäng på alla köp
Expressleverans
Bra att veta
Med Made With Care vill vi göra det lättare för dig att göra medvetna val i våra butiker och online. Idag kan du välja ifrån ett sortiment som är kurerat utifrån innehåll, och var och hur produkterna produceras. Den här produkten är:
Tietoa tuotteesta
Käyttöohjeet
Ainesosat
Egenskap
Mario Badescu Buffering Lotion är en behandlande lösning som är utformad för att inrikta sig på större blemmor under huden. Den lätta och snabbabsorberande formulan verkar över natten och hjälper till att reducera synligheten av svullnader. Lindriga ingredienser som allantoin och niacinamid hjälper till att återbalansera hyn och förbättrar utseendet av drabbade områden. Produkten är vegansk.
• Lätt och snabbabsorberad behandlande lösning för större blemmor under huden.
• Lindrar hyn, kontrollerar rodnad.
• Bäst lämpad för kombinerad och fet hy.
TIPS: Applicera ett par droppar Buffering Lotion på drabbade områden under ett tunt lager av vår Drying Mask. Skölj av efter 15 minuter, använd ansiktsvatten, följ upp med ytterligare en applicering av Buffering Lotion.
• Lätt och snabbabsorberad behandlande lösning för större blemmor under huden.
• Lindrar hyn, kontrollerar rodnad.
• Bäst lämpad för kombinerad och fet hy.
TIPS: Applicera ett par droppar Buffering Lotion på drabbade områden under ett tunt lager av vår Drying Mask. Skölj av efter 15 minuter, använd ansiktsvatten, följ upp med ytterligare en applicering av Buffering Lotion.
Lisää inspiraatiota
Tutustu lisää
Låt andra höra vad du tycker!
Kirjaudu sisäänoch bli den första att recensera den här produkten.
Inga recensioner
0.0
Baserat på 0 betyg.
Läs mer