Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
  • Fri frakt över 99 kr
    Fri frakt över 99 kr
  • Poäng på alla köp
    Poäng på alla köp
  • Expressleverans
    Expressleverans

Just nu! Dubbla poäng på våra mest populära varumärken inom Conscious!

Let's face it

Vi frågade L'Oreal Paris vad nyckel bakom effektiva rutiner och synliga resultat är och enligt dem handlar allt om att se till att ens enskilda rutiner samarbetar och kompleterar varandra. Ensam stark, men starkare tillsammans är deras motto. Utöver det är det också viktigt att ge huden rätt ingredienser och produkter vid rätt tillfälle.

Inspireras av Arijanas och Ellinors rutiner nedan och läs även experternas tips på hur du skapar dig en effektiv morgon-, bas- och kvällsrutin som kompleterar varandra.

L'Oreal Paris Experter beskriver Arijanas rutin som en målinriktad rutin med fokus på hudförnyelse, en jämn hudton med natulig lyster och avancerad anti-age som verkar på alla olika ålderstecken. Perfekt för dig som vill ha en effektiv anti-age rutin.

Arijana själv säger "”För mig är en hudvårdsrutin lika viktig som att borsta tänderna och dricka vatten. Men jag vet också vikten av att jobba med olika rutiner morgon och kväll. Jag vill ge mig själv och min hud den lyxen.På morgonen är mitt fokus på att få en fräsch och återfuktad hud, och eftersom jag använder ett retinol serum på kväll har jag alltid en SPF i min dagcreme. Och som bas har jag ofta en concealer för att fräscha upp och täcka mörka ringar. Kvällsrutinen håller jag mer anvancerad och jobbar med mer potenta ingredienser som retinol för att jobba mer på djupet. På rengjord hud applicerar jag mitt nattserum som jobbar på djupa rynkor, ojämnheter och ger massa fukt. Jag avslutar med min nattkräm med mjuka rörelser över ansikte och hals. Älskar känslan av en återfuktad och slät hud.” 

Morgonrutin - rengöring, återfuktning och skydd:
1. Revitalift rengöringsgel med Hyaluronsyra
2. Revitalift Laser anti-aging serum
3. Revitalift Laser Dagcreme SPF 20

Make up Basen - Uppfräschning, jämn hudton och fuktboost:
1. True match foundation
2. True Match eye cream in concealer


Kvällrutin - Reducering av ålderstecken, spänst & återfuktning:
1. Revitalift rengöringsgel med Hyaluronsyra
2. Revitalift Laser Nattserum med retinol
3. Revitalift Laser Nattcreme
4. Revitalift Laser ögoncreme

 

L'Oreal Paris Experter beskriver Ellinors rutin som en målinriktad rutin med fokus på intensiv fukt, mer fyllig hud och en naturligt fräsch lyster. En perfekt första anti-age rutin för att bemöta de första fina linjerna samtidigt som huden boostas med fukt och hyraluronsyra.

Ellinor beskriver sig själv "som en riktig torris" och en rutin med hyaluronsyra är därför ett perfekt alternativ för verkligen ge huden intensiv fukt.

Till skillnad från Jana's rutin, är Ellinors snäppet enklare men fortsatt väldigt effektiv. Med ett stort fokus på återfuktning och utfyllnad är rutinen utvecklad med hyaluronsyra i olika former. Återfuktning och utfyllnad står i fokus i samtliga rutiner och det som framförallt skiljer dem åt är att morgonrutinen fokuserar på att ge huden skydd under dagen medan kvällsrutinen fokuserar på att ge huden mer närning.

Morgonrutin - Rengöring, återfuktning och skydd:
1. Revitalift rengöringsgel med Hyaluronsyra
2. Revitalift Filler 1,5 % Serum
3. Revitalif Filler eye cream for face

Make up Basen - Uppfräschning, jämn hudton och fuktboost.
1. Glow Mon Amour Droplets
2. True Match eye cream in concealer
3. C'est Magic Foundation 0 Anti-Redness
4. Shake and Glow Mist

Kvällrutin - Rengöring, återfuktning och näring
1. Revitalift rengöringsgel med Hyaluronsyra
2. Revitalift Filler 1,5 % Serum
3. Revitalif Filler nattcreme

Hitta rätt produkter till dina rutinter
I grund och botten handlar effektiva rutiner och resultat om att ge huden rätt ingredienser och produkter vid rätt tillfälle. Det innebär inte att du behöver ha helt olika hudvårdsrutiner morgon och kväll, men det innebär att en vissa nyckelprodukter bör vara olika för att effektivisera rutinerna och bemöta hudens behov och förmåga. Det innebär också att vissa ingredienser bättre hör hemma i kvällsrutinen än i morgonrutinen och vice versa.

1. Morgonrutinen - Återfukta, stärka och skydda
Oavsett vilken look du är ute efter bör du börja dagen men att ta hand om huden.

Börja alltid med att rengöra ansiktet, för att tvättat bort smuts, bakterier och andra orenheter som huden rensat ut under natten. Fokusera sedan din rutin på återfuktning och produkter som kan stärka och skydda huden. Ett serum är alltid en bra idé, då den tillskillnad från en dagcreme enklare kan absoerberas av huden och där kompleterar dagcremen och hjälper dig att nå bättre resultat. SPF bör också vara en del av din rutin - antingen i hudvården eller i din make up. Solen och UV-ljus är trots allt en av de största faktorerna bakom att huden åldras.

2. Make up basen - Återfukta, Fräscha upp & ge täckning
Make up ses ofta som en egen rutin, och fokus ligger sällan på att vårda huden. Men det finns faktiskt make up produkter som både kan fräscha upp och ge bra täckning, samtidigt som dem kan vårda och till och med ge skydd tack vare SPF.

Med True Match från L'Oréal Paris kan du få en effektiv make up bas som även verkar vårdade och som boostar huden med hylauronsyra och fukt. I deras fondation hittar du även SPF17 vilket är ett perfekt komplement till din rutin och någon din hud kommer att tacka dig för.

3. Kvällsrutinen - Återhämtning & förbättring
Om du inte har en kvällsrutin än, är det dags att överväga och ge plats till den. Frågar du experter kommer samtliga säga att kvällen är det bästa tiden att applicera ens hudvårdsprodukter. Det är då huden återhämtar sig och regenererar sig, och det är det perfekta tillfället för huden att bearbeta och ta sig an de produkter du applicerar.

Kvällen och natten är därav den tid då huden klarar av att hantera och bearbeta mer potenta ingredienser så som retinol och din kvällsrutin bör därför vara målinriktad på just de områden du vill förbättra eller framhäva mer.

Kvällsrutinen bör alltid starta med rengöring för att ta bort smink, föroreningar och smuts som samlats på under dagen. För att förbättra huden och reducera mråden man vill, bör man ha ett målinriktat serum och följa upp med en nattcreme. Att inte glömma är ögoncremen, som vårdar den känsliga huden kring ögonen och också kanhjälpa till att reducera rynkorna som oftast först uppstår i ögonområdet.

KICKS Club: poäng på alla köp

Som medlem skämmer vi bort dig med massor av sköna förmåner!

KICKS Beauty Talks

När du blir medlem i KICKS Club får du också tillgång till vårt community KICKS Beauty Talks.

Klimatkompenserad leverans

När du handlar på kicks.se kan du välja PostNords klimatkompenserade alternativ.

Expertrådgivning

Få expertråd av våra utbildade skönhetsexperter.

KICKS nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta del av de senaste erbjudandena & trenderna

Fraktsätt
Instabox, hemleverans & postombud
Betalsätt
Klarna, Swish, Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2022