Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

FINAL SALE! Nu har vi sänkt rea-priserna ytterligare!

Hydr8 B5 Serum 30 ml
Kampanj 20%

Hydr8 B5 Serum 30 ml

Medik8

Hydr8 B5 Serum är en lätt och lättabsorberad, fuktgivande gel som innehåller uppmjukande pantotensyra (vitamin B5) och fuktgivande hyaluronsyra.
500 kr
625 kr
Fri frakt över 500 krFri frakt över 500 kr
ExpressleveransExpressleverans
KICKS Club: poäng på alla köpKICKS Club: poäng på alla köp
Hydr8 B5 Serum
p90556540
v90556541
Medik8
SEK
500

Recensioner

Edit | 2019-12-11
Är så besviken på det här serumet! Har nästan bara läst bra recensioner, men min upplevelse är allt annat än bra. Har använt serumet i ca 2 veckor och halva är redan slut, det är väldigt rinnigt och vattnigt, gör ingenting för att huden ska kännas mer återfuktad, trots att jag ibland sätter två lager. Håller även med andra om att det kan bli lite skum-aktigt eller tvåligt när man applicerar. Skulle ha testat först, men alla testerna var slut i de Kicks butikerna jag besökte tyvärr.. Det här serumet känns over priced och verkningslöst!
Beatrice | 2019-11-10
Gör allt man vill ha från ett fuktserum! Lämnar en fin yta inför kräm/nattmask och återfuktar både kortsiktigt och långsiktigt. När huden känts riktigt torr på vintern har jag lagt serumet i lager och sen har den varit mjuk, fuktad och allt annat än stram. Medik8 kan man alltid lita på överlag men ska man bara prova en grej så är det detta serum!
w | 2019-10-08
Kan Medik8 ens skapa någon produkt som är annat än underbar? Löjligt bra produkt! Huden dricker upp produkten med glädje! Huden känns direkt mer plumpad, rikare på lyster och väldigt len. Dessutom är den väldigt dryg. Magisk!

Mer Information

Hydr8 B5 Serum är en lätt och lättabsorberad, fuktgivande gel som innehåller uppmjukande pantotensyra (vitamin B5) och fuktgivande hyaluronsyra. Den förbättrar snabbt och märkbart hudens allmänna skick och känsla. Mättar huden med fukt och ger 24 timmars oavbruten fukttillförsel. Kan användas dag och/eller natt för att mjuka upp och göra huden lenare eller för optimalt skydd och hudförnyelse.
• Återfuktar huden
• Skyddar från skador till
följd av miljöföroreningar
• Ger mjuk och slät hud
• Fuktgivare som tränger
djupt in i huden
HYALURONSYRA MED OLIKA MOLEKYLVIKT
En fuktgivare som kan hålla upp till 1000 gånger sin egen vikt i vatten.
Hyaluronsyra med låg molekylvikt tränger in djupt i stratum corneum och
för upp vatten genom hudlagren, medan hyaluronsyra av högre molekylvikt
stannar kvar ovanpå huden och bildar en vätskereservoar som tillför fukt
till huden.
VITAMIN B5 (PANTENOL)
Pantenol förbättrar hudens egen fuktbevarande förmåga och stimulerar
hudförnyelse och sårläkning. Det är också antiinflammatoriskt och har
klåddämpande effekt.
Applicera 6 droppar på väl rengjord hud morgon och kväll. Arbeta in jämnt över hela ansiktet, halsen och dekolletaget. Alternativt applicera en droppe på ett finger och massera sedan in produkten i huden. Låt sjunka in i huden innan du applicerar efterföljande fuktgivare från Medik8.
Volym:30 ml
Hudtyp:Fet|Kombinerad|Känslig|Mogen|Normal|Problemhy|Torr
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2020Kundservice 020-42 32 22