Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

More of SUPERSALE: 30% på reapriset

Wonderlust EdP 50 ml

Wonderlust EdP 50 ml

Michael Kors

En blandning av lyxiga blommor associerar med delikata kryddiga noter i denna Oriental Floral Gourmand.
760 kr

Recensioner

Clara | 2018-02-21
Detta är definitivt min favoritparfym! Doften håller länge och ger ett fräscht intryck.
Maggan | 2017-10-22
Mycket charmig och lättburen doft, som verkligen passar på min hud. Rätt vid alla tillfällen. Köpte den som ett infall på en taxfree, vilket inte alls behöver bli något man blir nöjd med. Men denna gång chansade jag rätt. Sitter kvar länge på huden. Den första Michael Kors-parfym jag fallit för! Jag tror att det är dess intensitet jag inte kan låta bli att älska. - Smygsniffade på dess flank, "sensual essense", som lanseras nu. Men den är inget för mig, det ska vara denna! I alla fall på min hud. :)
Anonym | 2017-07-16
Min favoritparfym! Funkar vid alla tillfällen, håller doften länge och doftar fräscht, feminint, blommigt och klassiskt! Rekommenderas!

Mer Information

En blandning av lyxiga blommor associerar med delikata kryddiga noter i denna Oriental Floral Gourmand. Parfymen börjar med en fräschet av italienska Bergamot och en kittlande uppiggande Rosépeppar lugnas av en sofistikerad mjuk mandelmjölk.
Ljusa blommor blommar från en fängslande signatur som fördjupas med provokativa kryddor från Dianthus och en ren vaniljkänsla från Heliotrope. En exotisk och krämig finish av Benxoin Siam, Sandelträ från Sir Lanka och Cashmere trä avslutar denna berusande omfamning.
Toppnot: Italiensk Bergamott, Sicilisk Mandarin, Mandelmjölk och Rosépeppar
Hjärtnot: Jasmine Grandiflorum Absolute, Dianthus, Nejlika, Jasmine Sambac Absolute, Heliotrope
Basnot: Cashmere trä, Bensoin, Sandelträ från Sri Lanka
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22