Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Starwalker EdT 50 ml
Starwalker EdT 50 ml

Starwalker EdT 50 ml

Mont Blanc

STARWALKER – doften som var före sin tid. I samklang med MontBlanc´s digitalt avancerade pennor relanseras nu herrdoften Starwalker för den sofistikerade mannen.
525 kr

Recensioner

William | 2018-02-18
En av de finaste, mest sofistikerade dofterna ute på marknaden. Den har funnits innan och jag har burit den i många, många år. Tyvärr för x antal år sedan valde dem att ta bort den och fokusera på en av deras andra dofter. Jag har alltid haft en backup, och hittade min senaste (för alldeles för mycket pengar) på en flygplats i Amazonas i Brasilien. Nu av med glädje vet jag att den finns att få tag på! Kan starkt rekommendera den! Jag tolkar den som en mjuk elegant doft med subtilt träiga noter där sandelträ är den mest framtonade. Doften har mycket akvatiska toner, och en tydlig mysk not som för samman detta till att bli en otroligt frisk men mjuk doft som inte bara sticker iväg i citrus. Emfas på kvalitet och elegans. En doft för dig som vet lite mer.

Mer Information

STARWALKER – doften som var före sin tid. I samklang med MontBlanc´s digitalt avancerade pennor relanseras nu herrdoften Starwalker för den sofistikerade mannen.
En maskulin doft som lockar en man som uppskattar kvalitet och hantverk.
Doftbeskrivning
Doften är en modern skapelse som öppnar med anis och rosépeppar följt av cederträ och sandelträ i hjärtat. Med klassiska inslag rundas basen av med amber och mysk.
Topp: Rosépeppar, Anis
Hjärta: Cederträ, Sandelträ
Bas: Amber, Mysk
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22