Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Logga in eller bli medlem i KICKS Club för att samla poäng och ta del av exklusiva erbjudanden!

Alien EdP 30 ml

Alien EdP 30 ml

MUGLER

The Goddess! 2005 lanserades Alien EdP Thierry Muglers andra doft för kvinnor. En gåtfull parfym som hypnotiserar och påverkar våra önskningar och njutningar.
595 kr

Recensioner

Louise | 2018-07-11
Fantatisk doft. Använt i 2,5 år, vilket är LÄNGE för mig som bytt parfym efter några korta månader.
T | 2018-07-10
Thierry Mugler skapar nog de mest unika och vackra dofterna på marknaden idag. Om man vill sticka ut, dofta gott men unikt samt starkt så är detta ett måste! Är nog inte för alla men värt att testa!!
Maria | 2018-06-30
VARNING! Man kan nästa svimma av hänförelse när man tar på sig edp Alien. Doften upplevs som namnet – ett exotiskt väsen från rymden. Den är trolsk och varmt blommig utan att vara för tung eller söt.

Mer Information

The Goddess!
2005 lanserades Alien EdP Thierry Muglers andra doft för kvinnor. En gåtfull parfym som hypnotiserar och påverkar våra önskningar och njutningar. Alien Edp bygger på tre uppenbarelser - Woddy - Amber - Floral.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22