Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Christmas calendar! 50% på skönhetsfavoriter, varje dag fram till julafton.

Multi-Use Lip Gloss Redemption
Multi-Use Lip Gloss Redemption
Multi-Use Lip Gloss Redemption

Multi-Use Lip Gloss Redemption

NARS

Shimmer. Shine. Gloss the line. En strålande limited-edition utgåva av statement glosser för ögon, lepper och kinn som ger din look en ny dimension.
255 kr
Redemption
Fri frakt över 500 krFri frakt över 500 kr
ExpressleveransExpressleverans
Gratis varuprover Gratis varuprover
Multi-Use Lip Gloss
p90763982
v90763984
NARS
SEK
255

Recensioner

E | 2019-07-24
Funkar faktiskt riktigt bra på ögonlocken! Har dock inte testat något annat eye-gloss utan bara använt vanligt lipgloss. Detta löser inte upp mascaran. Känns inte alls. Rinner inte. Klibbar inte, men sitter ändå på plats en hel dag! Glitterkornen lägger sig dock i veck efter ett tag, men det är bara att sprida ut dem igen med ett finger eller dyl. Känns också bättre att använda något som är testat för användning runt ögonen. Jag har färgen ”star babe” som har guld och ljusrosa glitter.

Mer Information

Shimmer. Shine. Gloss the line.
En strålande limited-edition utgåva av statement glosser för ögon, lepper och kinn som ger din look en ny dimension. Med fem skimrande nyanser kan Multi-Use Lip Gloss användas ensamt eller som en extra lag för att skapa enastående kombinationer. Innehåller kokosolje och vitamin E för att mjukgöra och tillför fuktighet.
Volym:5.2 ml
Färg:Orange
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22