Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Wand Concealer Porcelain
Wand Concealer Porcelain
Wand Concealer Porcelain
Wand Concealer Porcelain

Wand Concealer Porcelain

NYX Professional Makeup

Den lätta concealern döljer små skönhetsfel, ojämn hudton och ringar under ögonen utan att se "kakig" eller iögonfallande ut.
85 kr
Porcelain

Recensioner

Beatrice | 2018-02-08
Fantastiskt prisvärd, hållfast och jag upplever inte att det lägger sig i linjerna kring ögonen. <3
Ida Eriksson | 2017-09-21
Jag använder färgen lavander och den är strålande! Min absolut favorit concealer. Jag är väldigt vit så att hitta en highlighter är svårt (även foundations) även dom ljusa tonerna kan vara lite mörka eller gula för mig. Så den här (lavander) är grym som highlighter. Jag har den under min concelear (nyx wonder stick). Jag rekommenderar den här starkt och den är inte alls för tung på hunden eller har en för tjock forumla. Utan den väldigt lätt att jobba med och väldigt lätt att blenda ut :)
Krakelsprakel | 2017-08-17
Bra vardagsconcealer. Täcker inte mörka ringar helt, men jämnar ut fint. Blir inte torr under ögonen. Tycker den tar slut fort, men fick tipset att när den är slut, att ta bort plastploppen på tuben, som tar bort överflödet, så är där mycket mer kvar.

Mer Information

Den lätta concealern döljer små skönhetsfel, ojämn hudton och ringar under ögonen utan att se "kakig" eller iögonfallande ut. NYX Professional Makeup Concealer Wand är som ett litet under och är en av våra bästsäljande produkter. Formulan glider på som en dröm och ger medium till full täckning. Använd den lavendelfärgade till gulaktig hud, den gröna för att reducera synligheten av rodnad och den gula för att reducera synligheten av mörka ringar under ögonen.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22