Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Wand Concealer Porcelain
Wand Concealer Porcelain
Wand Concealer Porcelain
Wand Concealer Porcelain

Wand Concealer Porcelain

NYX Professional Makeup

Den lätta concealern döljer små skönhetsfel, ojämn hudton och ringar under ögonen utan att se "kakig" eller iögonfallande ut.
85 kr
Porcelain

Recensioner

Therese | 2018-05-06
Den gula är tyvärr kass. Fadar bort när den läggs på huden och den tar slut oerhört snabbt, räcker knappt en månad och jag använder inte mycket vid varje tillfälle.
Sandra | 2018-04-17
Den gröna correct concealern är inte att rekommendera. Visst, den dämpar röda områden i ansiktet, men suddas sedan bort när man applicerar sin foundation. Spelar ingen roll om man använder sig av en borste eller svamp, det försvinner ändå och vidare kommer de röda partierna fram igen.
Amanda | 2018-03-11
Lagom täckning och lättarbetad. En concealer som inte heller torkar ut huden för mig som är torr.

Mer Information

Den lätta concealern döljer små skönhetsfel, ojämn hudton och ringar under ögonen utan att se "kakig" eller iögonfallande ut. NYX Professional Makeup Concealer Wand är som ett litet under och är en av våra bästsäljande produkter. Formulan glider på som en dröm och ger medium till full täckning. Använd den lavendelfärgade till gulaktig hud, den gröna för att reducera synligheten av rodnad och den gula för att reducera synligheten av mörka ringar under ögonen.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22