Planet - KICKS
Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
  • Fri frakt över 99 kr
    Fri frakt över 99 kr
  • Expressleverans
    Expressleverans
  • Poäng på alla köp
    Poäng på alla köp

Just nu får du 3 för 2 på allt från NYX på kicks.se! Gäller från 27-29/1. Kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Planet

På KICKS jobbar vi hårt med att skapa och sprida nya metoder för att minska vårt avtryck på miljön och ta hand om vår planet. Genom vår lösning för återvinning av kosmetiskt avfall i våra butiker – Beauty Recycling – är vi en föregångare inom att utbilda kunder i att ta hand om skönhetsprodukter på ett miljöriktigt sätt. Vi arbetar för minskade utsläpp av växthusgaser både i vår egen verksamhet och i värdekedjan. 

BEAUTY RECYCLING​
I skönhetsbranschen klassas vissa produkter som kosmetiskt avfall och kan vara miljöfarliga att slänga i hushållssoporna eller hällas ut i avloppet. När en produkt är slut, har passerat utgångsdatum eller inte ska användas mer ska den lämnas till en återvinningscentral. Vi organiserar därför, i samarbete med svenska kommuner, insamling av kosmetiskt avfall i flera av våra butiker. Vår ambition är att samtliga butiker ska kunna erbjuda detta. Se vilka butiker som tar emot kosmetiskt avfall här.

Mer återvunnet och förnybara material
Vi arbetar för att våra egna varumärkens förpackningar är så hållbara som möjligt. Våra mål är att alla förpackningar och allt emballage för våra egna varumärken ska vara återvinningsbara år 2025 och vara tillverkade av återvunnet eller förnybara material senast 2030. Vi har bland annat exkluderat svart plast då den är svårare att återvinna. 

Lägre klimatavtryck
Vi strävar hela tiden efter minskade utsläpp av växthusgaser, både i vår egen verksamhet och i värdekedjan. Idag följer vi upp våra utsläpp från energiförbrukning i våra butiker, från tjänsteresor samt transporter från lager till butik och kund. Vi har påbörjat kartläggning av utsläpp från fabrikerna som tillverkar våra egna varumärken för att bättre kontrollera och följa upp på vårt klimatavtryck. All el i KICKS butiker och kontor är ursprungsmärkt och förnybar.

KICKS Club: poäng på alla köp

Som medlem skämmer vi bort dig med massor av sköna förmåner!

KICKS Beauty Talks

När du blir medlem i KICKS Club får du också tillgång till vårt community KICKS Beauty Talks.

Klimatkompenserad leverans

När du handlar på kicks.se kan du välja PostNords klimatkompenserade alternativ.

Expertrådgivning

Få expertråd av våra utbildade skönhetsexperter.

KICKS nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta del av de senaste erbjudandena & trenderna

Fraktsätt
Instabox, hemleverans & postombud
Betalsätt
Klarna, Swish, Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2023Kundservice 020-42 32 22