People - KICKS
Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
  • Fri frakt över 99 kr
    Fri frakt över 99 kr
  • Expressleverans
    Expressleverans
  • Poäng på alla köp
    Poäng på alla köp

People

Skönhet är personligt – du väljer själv hur du vill leva och se ut. Vi vill inspirera människor att utforska sin egen skönhet, och genom Beautiful Minds jobbar vi för bättre psykisk hälsa bland både kunder och medarbetare. I vårt arbete för en mer hållbar och öppen skönhetsbransch är vår målsättning att öka mångfalden och att verka för mer inkluderande ideal och normer.

BEAUTIFUL MINDS​
Psykisk hälsa är en hjärtefråga för oss på KICKS. Genom att prata om mående, både i egna kanaler och tillsammans med våra ambassadörer vill vi öka kunskapen och bidra till psykiskt välmående. Vi stöttar organisationer som jobbar med psykisk hälsa i Norden och sedan 2016 arbetar vi med Tjejzonen, Sveriges största stödorganisation för alla som definierar sig som tjejer.

STÖTTANDE ARBETSMILJÖ ​
Vårt mål är att vara en välmående arbetsplats där våra anställda trivs och mår bra och där det ska kännas okej att prata om hur man mår. Vi jobbar aktivt med att främja psykisk hälsa internt. Bland annat erbjuder vi alla våra anställda samtalsstöd via BlueCall för att hitta en bra balans i tillvaron – både på och utanför jobbet.

MÅNGFALD OCH IDEAL​
Alla ska känna sig välkomna till KICKS. Genom vår bildpolicy arbetar vi för att undvika osunda ideal, oetiskt innehåll, objektifiering och osund maktbalans i vårt bildmaterial. Vi arbetar för ökad mångfald och strävar efter kulturell och etnisk representation i samtliga rum: i våra butiker, på kontoren och i ledningen. 

KICKS Club: poäng på alla köp

Som medlem skämmer vi bort dig med massor av sköna förmåner!

KICKS Beauty Talks

När du blir medlem i KICKS Club får du också tillgång till vårt community KICKS Beauty Talks.

Klimatkompenserad leverans

När du handlar på kicks.se kan du välja PostNords klimatkompenserade alternativ.

Expertrådgivning

Få expertråd av våra utbildade skönhetsexperter.

KICKS nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta del av de senaste erbjudandena & trenderna

Fraktsätt
Instabox, hemleverans & postombud
Betalsätt
Klarna, Swish, Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2023Kundservice 020-42 32 22