Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Logga in eller bli medlem i KICKS Club för att samla poäng och ta del av exklusiva erbjudanden!

Nail Lacquer Barefoot in Barcelona
Nail Lacquer Barefoot in Barcelona

Nail Lacquer Barefoot in Barcelona

OPI

OPI´s berömda nagellack finns i över 400 otroligt vackra nyanser och säljes i fler än 70 länder.
185 kr
Barefoot in Barcelona

Recensioner

Jonna | 2018-06-30
Produkten är bra och ger en fin färg (har Barefoot in Barcelona). Dock så förstår jag mig inte på priset och kommer därför inte köpa igen. Denna är precis som märket Mavala i färgen Velvet.
Ann | 2018-04-14
Supersvårt att måla jämnt! Fick måla 3 lager och jämna ut med överlack! OBS! Gäller färgen "Tagus in that selfie", gillar annars OPIs lack (fast de är för dyra...)
Emma | 2018-03-09
Fick Bogota Blackberry i julklapp, tur var väl det. För jag hade nog inte köpt den själv, nyansen den har i flaskan gör inte resultatet på naglarna rättvist. En underbart djup nyans, bra täckning och sitter ovanligt bra.

Mer Information

OPI´s berömda nagellack finns i över 400 otroligt vackra nyanser och säljes i fler än 70 länder. OPI´s nagellack är internationellt känt för sin otroligt höga kvalitet och vinner ständigt priser och bäst i test. Lacket är mycket enkelt att applicera, ger en blank och elegant yta och är mycket slitstarkt vilket ger ett mer hållbart resultat. Eftersom nya nyanser alltid framtas i sammarbete med det amerikanska moderådet följer OPI´s nagellack alltid det rätta trenderna och färgerna. OPI släpper ett stort antal nya nyanser varje år, så du kan alltid vara säker på att hitta just ditt favorit lack!
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22