Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

More of SUPERSALE: 30% på reapriset

Mojave Ghost Eau de Parfum 100 ml

Mojave Ghost Eau de Parfum 100 ml

Byredo

I den torra vildmarken i Mojaveöknen trotsar uråldriga träd och växter de hårda förhållandena.
1 700 kr

Recensioner

Theresa | 2018-12-28
En spännande doft som känns lyxig. Jag kan för allt i världen inte tycka att den ens påminner om Veet, på mig så doftar den fantastiskt!
Monica | 2018-11-07
Har funderat på vad det är som gör att jag inte riktigt gillar doften och kom på att det är att doften påminner lite om Veet hårborttagninscreme :-(
T | 2018-04-25
Älskar denna parfym!

Mer Information

I den torra vildmarken i Mojaveöknen trotsar uråldriga träd och växter de hårda förhållandena. GHOST FLOWER, eller Mohavea confertiflora, är en ovanlig växt som blommar i den här ogästvänliga miljön. Trots de ofruktbara omgivningarna och växtens oförmåga att producera nektar, fortsätter GHOST FLOWER att komma tillbaka år efter år, i perfekt majestätiskt skönhet. Blomman lockar på ett sinnrikt sätt till sig pollinerande insekter från andra växter i området genom att härma mönstret på bin som därmed också kommer och pollinerar den strävsamma växten. Denna inspirerande historia om anpassning och överlevnad utgjorde grunden för MOJAVE GHOST, som är en hyllning till en alldeles förtrollande blomma.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22