Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Weekend deal: 50% på Juicy Couture Viva la Juicy Bowdacious Edp 30 ml. Gäller för dig i KICKS Club.

Soleil Blanc EdT 100 ml

Soleil Blanc EdT 100 ml

Tom Ford

KRISPIG. STRÅLANDE. BEROENDEFRAMKALLANDE. EAU DE SOLEIL BLANC ÄR EN FRÄSCH OCH LJUS VARIANT AV PRIVATE BLEND SOLEIL BLANC MED KLARA, KRISPIGA OCH SPRUDLANDE CITRUSDRÄNKTA NOTER.
1 525 kr
Fri frakt & retur till butikFri frakt & retur till butik
ExpressleveransExpressleverans
Gratis varuprover Gratis varuprover

Recensioner

E | 2019-06-30
Luktar väldigt gott och somrigt! Påminner om Estee Lauders Bronze godess och Nuxes solprodukter. Rekommenderar att ni testar parfymen på huden innan köp. Tycker den kan lukta väldigt olika från person till person och definitivt på en sån papperstester.

Mer Information

KRISPIG. STRÅLANDE. BEROENDEFRAMKALLANDE. EAU DE SOLEIL BLANC ÄR EN FRÄSCH OCH LJUS VARIANT AV PRIVATE BLEND SOLEIL BLANC MED KLARA, KRISPIGA OCH SPRUDLANDE CITRUSDRÄNKTA NOTER. DEN VIBRERANDE TWISTEN AV TONER FRÅN VARMA BLOMMOR OCH AMBRA SPEGLAR DEN KRISTALLIKA REFLEKTIONEN AV DEN VITA SOLEN – MAN FÅR EN SKYMT AV HIMLEN DÄR I VATTNET.
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22