Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

More of SUPERSALE: 30% på reapriset

BB Sport Medium

BB Sport Medium

Shiseido

Shiseido kombinerar skönhet och solskydd i denna Sport BB.
380 kr
Medium

Recensioner

Rose-Marie Margaretha Eckholt | 2017-05-31
jag har extremt oljig hy, är 50 år med spruckna kärl lite här och där i ansiktet, jag sportar inte, sällan jag badar ute, solar gör jag med hög solfaktor i ansiktet, jobbar i ett varmt café, tänkte jag testar denna!! och dra mig baklänges!! den satt hela dagen från halv 5 tills jag kom hem runt 16 tiden och tänkte...jag har inte behövt dutta bort oljan under hela dagen!! jag tycker den här BB cremen blev snyggare ju längre dagen gick och kan inte nog rekommendera den!! Frågan är om jag inte har hittat min Holy Graal!! jag köpte färgen medium, den täcker jättebra men ändå känns den som en...BB creme :) aldrig mer några orangea tjocka foundations här inte :) UNDERBAR :))

Mer Information

Shiseido kombinerar skönhet och solskydd i denna Sport BB. Med Spf50 har du ett komplett skydd mot solen och den unika Shiseido WetForce teknologin gör den ännu mer effektiv och vattenresistent i kontakt med svett och vatten. Neutraliserar hudens pH-värde och fungerar som en ”sportdrink” för huden då den innehåller stärkande aminosyror och mineraler som vi förlorar då vi svettas. Används med fördel på stranden, vid sportaktiviteter i solen, eller endast som ett färgat solskydd. Lanseras i nyanserna; Light, Medium och Dark.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22