15% på allt för dig som är eller blir medlem! Läs mer »


#
100BON
Smashbox Double Exposure Palette Eye Shadow

Double Exposure Palette Eye Shadow

“Den här fantastiska paletten är inspirerad av en riktig fototeknik som kallas "multiexponering". Det innebär att slutaren öppnas flera gånger för att ta flera bilder i rad. Man fångar en sekvens som visar hur ett ögonblick förvandlas - det är...
266 kr 380 kr
ANTAL
Dela Dela   Spara som favorit    Finns i butik Finns i butik?
BETYG 
18 omdömen  

PRODUKTINFORMATION

“Den här fantastiska paletten är inspirerad av en riktig fototeknik som kallas "multiexponering". Det innebär att slutaren öppnas flera gånger för att ta flera bilder i rad. Man fångar en sekvens som visar hur ett ögonblick förvandlas - det är verkligen kraftfullt. Den här paletten handlar om kraften i förvandling." - Davis Factor, grundare till Smashbox och fotograf.

Tänk på det här som en palett full av möjligheter. Vår senaste innovation handlar om att blanda, och skuggor som förvandlas när de aktiveras med vatten Varje skugga förändras på ett av fyra sätt när de är våta: de blir intensivare, djupare, får en metallisk glans eller extra glitter. Det innebär att möjligheterna är oändliga. Det är bara att börja. Experimentera. Vem vill du vara? Oavsett om du känner dig neutral eller dramatisk - eller kanske något helt annat kan du förvandla din look med de här fantastiska skuggorna.


DÄRFÖR KOMMER DU ATT ÄLSKA DEM: Avancerade pigment som ger magiska resultat. Den här tekniken skapar flera olika effekter när skuggan blir blöt, och gör att skuggorna kan förvandlas på ett av fyra sätt. Så 14 skuggor blir egentligen 28 färger - allt i en enda palett.

FAKTA: 14 skuggor som blir 28 - aktivera bara med vatten! Varje skugga förvandlas på 1 av 4 sätt, tack vare täckta pigment som skapar flera effekter när de blir blöta. Skuggor som inte stelnar.
Innehåller: #SHAPEMATTERS med instruktioner för 6 looker; Särskilt utformad dubbelsidig borste - Välvd sida: Absorberar exakt rätt mängd vatten för att skapa en intensiv färg, Vinklad sida: Skapar en exakt linje när den är våt, en suddig linje när den är torr.
 
TOTALT BETYG
SKRIV OMDÖME
Vad tycker du om produkten? Recensera här!
KOMMENTARER
Sortera
 
| 2017-06-24
Tyvärr ganska så pudrig men ändå bra pigment och riktigt fina färger!
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-06-17
Så besviken... har suktat länge men denna var en flopp. Dåliga pigment i all fall på min hy.alldeles för pudrig. Tyvärr...
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2016-03-04
Helt fantastisk palett!! I dette paletter er alle farger som du omtrent trenger til en perfekt look! Anbefales på det sterkeste!
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2016-03-03
Litt mer spennende fargevalg enn de typiske "nude" palettene. Blanding av både kalde og varme farger. Anbefaler å bruke en kremaktig øyenskyggebase (som Maybelline color tattoo eller Nyx jumbo pencil) for at shimmer/glitterøyenskyggene ser best mulig ut :)
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2016-03-01
Sitter väldigt bra, älskar eyeshadow nyanserna. Jag tycker att denna smashbox bör finnas bland alla damers sminkbord för den bästa makeup out looking!
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2016-03-01
Superfin palett med många färger, att man kan fukta lite för att få andra typer av färgen också är ett stort plus! En favorit :)
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2016-02-27
jag gillar den då jag kan välja vilken färg jag vill och då den är enkel och applicera på ansiktet.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2016-02-27
Fina varma färger som glider på ögat hur lätt som helst. Lätt att blanda ut eller om man vill bygga på färgen för en mer intensiv look. Rekommenderar starkt!
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2016-02-25
Jag älskar denna ögonskuggspalett då den kommer i några lite mer vågade och höst färger som passar min ögonfärg! Jag tycker om att paletten kommer i flera olika färger, att ögonskuggan är lätt att applicera, faller inte under ögonen och väldigt pigmenterad vilket gör produkten dryg. För ett ännu mer pigmenterande resultat med andra effekter från skuggorna är blir det så fint när man blandar skuggan med vatten. Skuggorna creasar heller inge på ögonlocket och varar länge, tex en lång fest natt.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2016-02-22
Fantastisk palett! Färgerna går både i varmt och kallt så man kan göra eye looks enkelt hur man vill. Super pigmenterade färger vilket gör att det är ganska mycket fallouts. Jättefin som sagt, smashbox gör väldigt bra skuggor!
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
 

Genom att använda Kicks.se godkänner du att vi använder cookies för att höja användarupplevelsen.

Laddar...