Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Logga in eller bli medlem i KICKS Club för att samla poäng och ta del av exklusiva erbjudanden!

Photo Finish Lash Primer
ONLY AT KICKS

Photo Finish Lash Primer

Smashbox

Mascara blir alltid snyggare tillsammans med primer! Vår första 10-i-1-fransprimer för fransar du alltid drömt om. Vårdar och lyfter fransarna till nya nivåer.
180 kr
Photo Finish Lash Primer

Recensioner

Amanda | 2018-09-14
Ett måste i min sminkrutin! Har testat denna i kombination med många olika mascaror och får alltid ett fantastiskt resultat. Mascaran sitter bättre och fransarna ser både fylligare och längre ut när jag grundar med den här primern.
Daniella | 2018-03-07
Klarar mig verkligen inte utan denna ögonfransprimer! Märker stor skillnad på volymen och längden på fransarna när man har applicerat den här innan mascaran! Produkten är dryg och håller länge, sen är det ett riktigt bra pris på den för att vara så bra också! Rekommenderar verkligen den här om ni vill se skillnad på era fransar!
Julia | 2017-10-14
Köpte denna primer då jag jag hade fått en mascara i present som inte riktigt passar mig. Detta då den smular sig under ögonen, kletar av sig under ögonbrynen och gör fransar fult klumpiga men ändå korta. Men med denna primer är detta ett minne blott, har aldrig haft så här vackra ögonfransar som nu trots att jag har en dålig mascara. De är extremt långa, separerade, mycket volym och de sitter där de ska från tidigt morgon till sena kvällar. Rekommenderar denna primer starkt!

Mer Information

Mascara blir alltid snyggare tillsammans med primer!
Vår första 10-i-1-fransprimer för fransar du alltid drömt om. Vårdar och lyfter fransarna till nya nivåer. Vår formel fyller ut fransarna och gör att mascaran håller längre, utan att flagna eller klumpa sig. Applicera lager på lager för en superdramatisk effekt.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22