Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Photo Finish Primer Water

Photo Finish Primer Water

Smashbox

Photo Finish Primer Water är en olje- och silikonfri primer i sprayform. Spraya innan foundation och med fördel över ansiktet under dagen för att fräscha upp makeupen och återfukta huden.
295 kr

Recensioner

Suha | 2018-06-05
Jag har blandat hy och lite fettig panna, hade använt Nyx och Kicks beauty settingspray, efter några timmar blir väldigt glansig och fettig i panna med dom två, men med matte finish primer innan och slutar med denna settingspray får inge glansig fettig panna, och sminket håller länge, fyra stjärnor för den dyra priset, annars kanon produkt för mig, kommer köpa igen.
Anna | 2018-05-19
Personligen såg jag ingen skillnad. En vanlig primer som ger lite klibbig yta gör att basen håller ännu bättre för min del. Jag tycker inte heller att den gjorde ett särskilt bra jobb som setting spray då hyn snarare blev blötare och höll kortare tid. För priset tycker jag inte att produkten var ett bra köp alls. Jag rekommenderar snarare att köpa en primer och en setting spray separat. All nighter är superbra Och absolut värd priset!
m | 2018-04-06
har glansig panna men torra kinder,med denna primer så är hela jag glansig. visst den gör sitt jobb men en primer brukar väl oftast hålla huden matt.

Mer Information

Photo Finish Primer Water är en olje- och silikonfri primer i sprayform.
Spraya innan foundation och med fördel över ansiktet under dagen för att fräscha upp makeupen och återfukta huden.
Vinnare av KICKS Beauty Awards 2017: Bästa Quick Fix.
Volym:116 ml
Finish:Neutral
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22