#
100BON
Smashbox Photo Finish Foundation Primer

Photo Finish Foundation Primer

Smashbox Photo Finish Foundation är en primer som gör att din foundation sitter längre och bättre. Lätt och transparent formula med välgörande vitamin A, E och druvkärnsextrakt som lätt smälter in i huden och minskar synligheten av fina linjer och...
290 kr
ANTAL
Dela Dela   Spara som favorit    Finns i butik Finns i butik?
Endast på KICKS Endast på KICKS
BETYG 
445 omdömen  

PRODUKTINFORMATION

Smashbox Photo Finish Foundation är en primer som gör att din foundation sitter längre och bättre. Lätt och transparent formula med välgörande vitamin A, E och druvkärnsextrakt som lätt smälter in i huden och minskar synligheten av fina linjer och porer. Huden får en sammetslen finish som förlänger hållbarheten av din foundation. Smashbox Photo Finish Foundation är primer går lika bra att använda utan eller tillsammans med foundation.


Vinnare av KICKS Beauty Awards 2016: Bästa primern.
Volym: 30 ml

ANVÄNDNING

Applicera primern med hjälp av fingertopparna innan din foundation. Följ eventuellt upp med din favoritfoundation. För att tämja frissigt hår prova med en liten mängd Photo Finish Foundation Primer i vått eller torrt hår.
 
TOTALT BETYG
SKRIV OMDÖME
Vad tycker du om produkten? Recensera här!
KOMMENTARER
Sortera
 
| 2017-07-17
Jämnar ut porerna bra och känns bra på huden. Dock märker jag ingen skillnad på hur sminket sitter, däremot blir jag mer oljig än vanligt när jag använder denna. Den luktar inte heller så gott..
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-07-04
Denne primeren er den beste og drøyeste jeg har kjøpt. Uansett om jeg svetter,det regner ute,eller hva ,så holder den. Smashbox photofinish Foundation Primer er virkelig for photofinish :) Og det er enten jeg bruker foundation,eller kun over dagkrem,og under annen sminke. Ps.Den er perfekt underøyenskygge også,så en for under foundation,og en for øyenskygge,er ikke nødvendig. Jeg har iallefall funnet min match.. Samt den er veeldig drøy-for hele ansiktet-trenger jeg kun en strørrelse med en ert :D
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-06-28
Denne primeren gjør at foundation legger seg penere på huden og gjør at den varer lengre. Enkel å påføre og jeg merker virkelig forskjell når jeg bruker denne.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-06-27
Gillar inte alls denna primer.. Sminket håller sämre under dagen än om jag inte skulle använda nån primer alls, har inte heller märkt nån porutjämnande effekt. Nä fy är glad att jag bara köpte den lilla i travelsize, men var ju endå 180 spänn i sjön såattsäga
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-06-23
hade höga förväntningar på primern men levde inte upp till mina förväntningar tyvärr. Stort minus för det luktar så äckligt... mår illa varje gång jag ska applicera primern
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-06-22
Bra primer som håller vad den lovar! Sminket sitter hela dagen utan att man blir blank. Formula som snabbt går in i huden. Mitt bästa primer tips!
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-05-24
Bäst
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-05-11
Det här är den första primer jag köpte och jag har hållit mig fast vid den sedan dess. Den känns underbar på huden, silkeslen. Nästan så man ser fram emot att få smörja in sig med den. Jag tycker den håller sminket kvar väldigt bra och det känns som den faktiskt minskar den vita reflektionen man kan få när man tar bilder med blixt. Helt okej produkt och jag kommer antagligen fortsätta köpa den. Även om det kanske bara är för hur skönt det känns att smörja in sig med den. Tycker dock den är lite väl dyr för det lilla jobb den gör.. Med det priset hade jag hoppats på lite mer märkvärd förändring i hur länge mitt smink sitter etc.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-04-19
En ganske "glatt" primer, følte egentlig ikke at den gjorde så mye, men foundation skled på mye enklere og holder også utover dagen!
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-03-24
jag hade höga förväntningar på den här primern och blev därför extra besviken. primern är tjock och trög i konsistensen, det känns som att den täpper till porerna och oavsett hur mycket jag sprider ut den verkar den "fjälla" i små silikonkorvar. inte heller har jag upplevt att sminket sitter bättre eller att min hy ser mindre oljig ut. (jag har tunn, känslig, porslinshy som ibland blir lite glansig i t-zonen.)
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
 

Genom att använda Kicks.se godkänner du att vi använder cookies för att höja användarupplevelsen.

Laddar...