15% på allt för dig som är eller blir medlem! Läs mer »


#
100BON
Smashbox Photo Finish Oil Primer
Smashbox Photo Finish Oil Primer

Photo Finish Oil Primer

Förälska dig i din hud innan du lägger på makeup med den första primern någonsin som utformats med en lättviktig och skimrande olja. Den snabbabsorberande blandningen av 15 essentiella och lipidrika växtoljor penetreras omedelbart i huden och...
345 kr
ANTAL
Dela Dela   Spara som favorit    Finns i butik Finns i butik?
Endast på KICKS Endast på KICKS
BETYG 
35 omdömen  

PRODUKTINFORMATION

Förälska dig i din hud innan du lägger på makeup med den första primern någonsin som utformats med en lättviktig och skimrande olja. Den snabbabsorberande blandningen av 15 essentiella och lipidrika växtoljor penetreras omedelbart i huden och återfuktar ditt ansikte för en sömlös foundationapplicering för en daggfrisk och ungdomlig finish. Faktum är att du kanske bestämmer dig för att strunta helt i makeupen.

Våra studioartister älskar ansiktsoljor eftersom de ger så mycket lyster, och använder sig gärna av våra primers för att förbereda huden för makeup. Därför kändes det som ett vinnande koncept att utveckla en unik formel som ger samma resultat som båda våra kultprodukter tillsammans. Signaturblandningen är den perfekta fusionen av 15 oljor som jojoba, arabica och argan, samtliga handplockade för sin kända effekt på huden. Kamomill- och lavendelolja lugnar huden och den tunna slöjan minskar förekomsten av torra, fina linjer och ger huden ökad lyster. Tillsätt en droppe till vår Studio Skin-foundation för en naturlig, andra-hud-look.
Volym: 30 ml
 
TOTALT BETYG
SKRIV OMDÖME
Vad tycker du om produkten? Recensera här!
KOMMENTARER
Sortera
 
| 2017-05-28
Jag är väldigt torr under vintern och den här är återfuktar bra (kan även användas under natten som hudvård). Ni som tycker att den här gör så att sminket delar på sig så kan det bero på om ni använder er av en fuktad sminksvamp eller en foundation som är vattenbaserad. Eftersom vatten och olja inte blandar sig så delar basen på sig!
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-03-26
fick den som tester och var jätte taggad på den men den är katastrof på mitt ansikte :( den delar upp min foundation så att vissa ställen( typ halva kinden) blir vita och fläckiga :( har gett den en chans flera gånger med olika foundations men den reagerar lika dant, vad kan det bero på för andra verkar vara nöjda :/
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-03-02
Toppen bra!
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-02-28
Fick med som prov och var lite skeptisk, men den här var verkligen superskön! Känns inte som en primer men sminket lägger sig jättefint ovanpå. Brukar köra med minerafoundation i puderform och denna gör så att foundationen inte känna lika pudrig. Kan tänka mig att den är lite för fet för mig med blandhy på sommaren men nu på vintern har den varit fantastiskt bra!
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-02-26
Gir meg nok fukt slik at jeg ikke føler meg uttørket gjennom dagen, og jeg får fin glød om jeg ikke bruker setting-pudder over sminken. Kunne dekket over porene bedre, men det er ikke i hovedsak derfor jeg bruker denne primeren.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-02-26
Jag har provat så många olika primers och detta är troligtvis en av mina favoriter!
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-02-25
Får jättefin lyster med denna.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-02-23
Underbar primer för mig som tar torr och fnasig hud! Återfuktar huden samtidigt som foundation ligger jättebra ovanpå. Dryg är den också.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-02-21
Jag fick hem den här som tester och den är så bra!! Kände mig skeptisk till att ha en ren olja som primer, men mitt smink har aldrig sett bättre ut under dagen. Jag har känslig hy, lite åt det torrare hållet nu på vintern, men inte jättetorr. Oljan sjönk in snabbt och mitt mineralpuder satt som en smäck. Kommer definitivt köpa och rekommenderar alla!
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-02-19
Jag har många olika favorit primers, detta är en av dem! Jag har naturligt väldigt torr hud och har svårt att hitta primers som faktiskt återfuktar min hud och håller den mjuk hela dagen - denna gör det!
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
 

Genom att använda Kicks.se godkänner du att vi använder cookies för att höja användarupplevelsen.

Laddar...