Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

The Ordinary 100% Niacinamide Powder 20 g

Betyg
Pris
74 kr
Hitta i butik
Hemleverans
Hemleverans
Expressleverans
Expressleverans
Fri frakt över 99 kr
Fri frakt över 99 kr
100% Niacinamide Powder
p94030592
v94030593
The Ordinary
SEK
74
Niacinamide, också känt som Vitamin B, är en välstuderad, mångfacetterad aktiv ingrediens som är omtalad för sina många fördelar för huden. Den bidrar till att balansera talgproduktionen samtidigt som den stödjer bildandet av de ämnen som spelar en central roll i hudens strukturella och funktionella integritet. 100% Niacinamide Powder från The Ordinary ger den mest topikala formen av Niacinamide för att öka lyster, minimera porer och förfina hudens textur. Detta pulver erbjuder en DIY upplevelse som kan individanpassas efter önskemål. I jämförelse med Niacinamide 10% + Zinc 1% solution erbjuder pulvret en stor variation där man kan kombinera fördelen med Niacinamide med andra serum (tex petidserum) för att bekämpa olika hudproblem på samma gång. Vegansk.
Blanda en tredjedel av tillhörande sked med en vattenbaserad produkt i din hand och applicera därefter på ansiktet, morgon och/eller kväll. Undvik kontakt med ögonen, om kontakt uppstår tvätta av omedelbart. Tvätta händerna efter applicering. Blanda ej med produkter som har ett PH på 5 eller under. Mer detaljerade instruktioner kring hur du kan kombinera denna produkt med andra, finns på Deciem.com.
Om irritation uppstår, tvätta av, avsluta användning och konsultera en läkare. Använd endast på oskadad hud. Patchtest före användning rekommenderas. Hålls utom räckhåll för barn.
Mixing Guide:
Niacinamide i ren form är vattenlöslig och löser sig lätt i vattenbaserade produkter, såsom serum och krämer. The Ordinarys 100% Niacinamidpulver kan blandas vilka andra vattenbaserade produkter som helst som inte är motstridiga, förutsatt att basens pH är mellan 5,0 och 7,0. När det kommer till vilka produkter man ska välja att blanda med denna produkt med så finns flera alternativ från The Ordinarys sortiment. Tex följande: Hyaluronic Acid 2% + B5, Natural Moisturizing Factors + HA, “Buffet” + Copper Peptides, 1% Matrixyl 10% + HA, Argireline Solution 10%.
Med tanke på produktens pulverform kan man undra hur mycket niacinamide som finns den i resulterade blandningen.
Om vi hypotetiskt tänker oss att vi blandar 1 skopa pulver, som består av cirka 0,05 Niacinamide, med 4 droppar av valfri blandning, blir det estimerade resultatet 10-15% Niacinamide.
Volym:
20 ml
Bruttovikt:
137 g
Hudtyp:
Fet, Normal, Problemhy
EAN:
0769915195033, 0769915195521
Mer inspiration

Vad tycker du?

Låt andra höra vad du tycker!
Logga inoch bli den första att recensera den här produkten.

Inga recensioner

  • Fri frakt över 99 kr
    Fri frakt över 99 kr
  • Hemleverans
    Hemleverans
  • Gratis varuprover
    Gratis varuprover

KICKS Club: poäng på alla köp

Som medlem skämmer vi bort dig med massor av sköna förmåner!

Gratis varuprover

På kicks.se kan du välja att få två varuprover med i varje beställning.

Klimatkompenserad leverans

När du handlar på kicks.se kan du välja PostNords klimatkompenserade alternativ.

Expertrådgivning

Få expertråd av våra utbildade skönhetsexperter.

KICKS nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta del av de senaste erbjudandena & trenderna

Fraktsätt
Instabox, hemleverans & postombud
Betalsätt
Klarna, Swish, Kort