Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Volupte Tint-in-Oil Lipgloss N°05 Cherry My Cherie
Volupte Tint-in-Oil Lipgloss N°05 Cherry My Cherie

Volupte Tint-in-Oil Lipgloss N°05 Cherry My Cherie

Yves Saint Laurent

VOLUPTÉ TINT-IN-OIL är den första läppoljan med färgpigment. Tack vare Colour Link Infuser-teknologi reagerar färgpigmentet på ljus och ger läpparna en unik och personlig nyans.
315 kr
N°05 Cherry My Cherie

Recensioner

Anneli | 2017-02-25
Verkligen favorit LOVE
Naima | 2016-03-03
Underbart läppglans! Det bästa jag använt och jag har testat en hel del olika läppglansen. Den är inte klippig, den ger otrolig färg , den är fin utan läppstift och ovanpå läppstift. BÄST! LOVE IT! ANVÄNDER VARJE DAG! Min pricken över i varje dag. Får min vardag att glänsa lite extra!
Snövit | 2016-02-20
Jag har 3 "Undress me". Som läppglans är det jättefint och bekvämt. Det håller däremot inte vad det lovar. Jag upplever det inte alls som återfuktande. Oljorna går helt enkelt inte in i läpparna. Det kan möjligtvis skydda läpparna mot uttorkning i tufft väder, men det är allt!

Mer Information

VOLUPTÉ TINT-IN-OIL är den första läppoljan med färgpigment. Tack vare Colour Link Infuser-teknologi reagerar färgpigmentet på ljus och ger läpparna en unik och personlig nyans. Med en långvarig effekt, slät textur och oljans närande egenskaper framhäver den varje kvinnas sanna skönhet.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22