Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Mascara Effet Faux Cils Baby Doll 01 Fetish black
Mascara Effet Faux Cils Baby Doll 01 Fetish black
Mascara Effet Faux Cils Baby Doll 01 Fetish black

Mascara Effet Faux Cils Baby Doll 01 Fetish black

Yves Saint Laurent

Mascara Volume Effet Fauc Cils Baby Doll är en mascara som ger en strukturerad volym.
320 kr

Recensioner

Lina Martinsson | 2017-08-16
En av mina favoritmascaror, så lätt att använda! Inga klumpar, och dessutom luktar den väldigt gott! Får både volym och separerade fransar, precis vad jag är ute efter. Även om den kan anses vara "lite" dyr, så var den klart värt det!
Tina Karlsson | 2017-06-29
Till en början så älskade jag denna mascara, gav ett naturligt och fint resultat. Fransarna blir längre och fylligare utan att det ser ut som att jag har mascara på mig. Men redan efter en månad så torkar den ut och det blir inte det fina resultatet länge. Så tråkigt att den är bara bra en stund. Känns som att de har gjort om formulan på den. Den får dn extra stjärn pga förpackningen, så sjukt snygg
Emma | 2017-05-08
Så bra, världens längsta fransar. Dock rinner den av snabbt om det regnar eller vid tårar, men då är den lätt att sminka av också. Lätt värt pengarna! Kommer definitivt att köpas igen !

Mer Information

Mascara Volume Effet Fauc Cils Baby Doll är en mascara som ger en strukturerad volym. Tack vare små pigment ger den en intensiv färg samtidigt som den ger en vidöppen look och sitter kvar länge. Borsten är unik med båda långa och korta strån för att kunna separera fransarna och samtidigt fånga upp även de minsta.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22