Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

MEMBERS ONLY: 15% på allt på kicks.se! Ange koden KICKS15
Kom ihåg att logga in! (gäller ord. priser, ej Byredo.)

Dipbrow Pomade Dark Brown
Dipbrow Pomade Dark Brown

Dipbrow Pomade Dark Brown

Anastasia

Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade är en krämig och vattenfast ögonbrynsprodukt som definierar dina ögonbryn och håller dem snyggt formade hela dagen.
255 kr
Dark Brown

Recensioner

Anonym | 2018-07-01
Älskar produkten, provat annat men detta är favoriten. Väldigt viktigt att inte tag för mycket av produkten då den är väldigt dryg. En pomade brukar räcka mer än ett år. Tips om den blivit torr är att lägga i väldigt lite av någon olja eller dylikt.
Madeleine | 2018-06-25
Sitter bra hela dagen och genom att anpassa mängden på ögonbrynet kan du enkelt anpassa täckningsgraden/"mörkheten". Jag använder dark brown, då jag gillar mer dramatiska ändar på mina ögonbryn. Sedan fadear jag ögonbrynens början. Man lär sig snabbt att hantera denna, men kom ihåg att aldrig lämna behållaren öppen! Efter ett dygn öppen är den torrare och svårare att måla med, genom att klumpar bildas och att den inte är lika krämig längre. Räcker längre än man tror! Jag har haft min i 1 år och den är knappt använd halvvägs
Anjelika | 2018-06-13
Lätt att måla, sitter bra, men inga färger som passar mig har blondi och en till.

Mer Information

Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade är en krämig och vattenfast ögonbrynsprodukt som definierar dina ögonbryn och håller dem snyggt formade hela dagen. Högpigmenterad formula som torkar snabbt utan att kladda och ger en naturlig färg och fint resultat. Applicera Anastasia Dipbrow med en vinklad ögonbrynspensel för bästa resultat.
Vinnare av KICKS Beauty Awards 2016: Bästa ögonbrynsprodukten.
Dipbrow Pomade finns i 11 nyanser som gör det enkelt att hitta en färg som passar dig:
Ash Brown, Auburn, Blonde, Caramel. Chocolate, Dark Brown, Ebony, Granite, Medium brown, Soft brown och Taupe.
Vinnare av KICKS Beauty Awards 2018: bästa ögonbrynsprodukt 
Färg:Brun
Finish:Matte
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22