Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Weekend deal: 50% på Estée Lauder Daywear Creme.
Just nu 287,50 kr! >> Köp här  

Dipbrow Pomade Dark Brown
Dipbrow Pomade Dark Brown
Dipbrow Pomade Dark Brown
Kampanj 20%

Dipbrow Pomade Dark Brown

Anastasia

Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade är en krämig och vattenfast ögonbrynsprodukt som definierar dina ögonbryn och håller dem snyggt formade hela dagen.
204 kr255 kr
Dark Brown

Recensioner

Hanna | 2018-03-13
Favorit som håller måttet. Återkommer till denna gång på gång. Lättarbetad och ger ett naturligt resultat. Får ofta beröm för mina bryn när jag använder denna.
Luminita | 2018-03-12
I don’t have much to say other than I love this product. It’s easy to use and can create both natural and bold looking brows.
Tp | 2018-03-11
Bästa produkten jag använt för att forma och fylla i mina ögonbryn! Tar ett tag att få in rätt teknik, men så fort den sitter får man till de snyggaste brynen! Otroligt dryg dessutom! Tips om den torkar: tillsätt någon droppe babyolja (eller liknande) och den är som ny.

Mer Information

Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade är en krämig och vattenfast ögonbrynsprodukt som definierar dina ögonbryn och håller dem snyggt formade hela dagen. Högpigmenterad formula som torkar snabbt utan att kladda och ger en naturlig färg och fint resultat. Applicera Anastasia Dipbrow med en vinklad ögonbrynspensel för bästa resultat.
Vinnare av KICKS Beauty Awards 2016: Bästa ögonbrynsprodukten.
Dipbrow Pomade finns i 11 nyanser som gör det enkelt att hitta en färg som passar dig:
Ash Brown, Auburn, Blonde, Caramel. Chocolate, Dark Brown, Ebony, Granite, Medium brown, Soft brown och Taupe.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22