Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Dipbrow Pomade Dark Brown
Dipbrow Pomade Dark Brown
Dipbrow Pomade Dark Brown

Dipbrow Pomade Dark Brown

Anastasia

Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade är en krämig och vattenfast ögonbrynsprodukt som definierar dina ögonbryn och håller dem snyggt formade hela dagen.
255 kr
Dark Brown

Recensioner

Ina | 2018-05-13
Om du tänkt att köpa denna, men tvekat? KÖP! du kommer inte bli besviken. Med bra borste och teknik så kommer du älska den här. Jag använder den framför allt vid änden av mina bryn där jag har mindre hårstrån och jämnar till formen med en sharp angle brush fördelat i locket. Lite räcker lång väg! Känns som jag aldrig kommer behöva köpa en ny (även fast jag borde, haha). Jag har skandinaviskt ''råttfärgat'' hår i botten med blonda slingor och använder färgen Taupe.
Adelaide | 2018-03-25
I absolutely looooove this product. A little bit goes a long way. This small pod can sure last for a very long time despite the daily usage.
Hanna | 2018-03-13
Favorit som håller måttet. Återkommer till denna gång på gång. Lättarbetad och ger ett naturligt resultat. Får ofta beröm för mina bryn när jag använder denna.

Mer Information

Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade är en krämig och vattenfast ögonbrynsprodukt som definierar dina ögonbryn och håller dem snyggt formade hela dagen. Högpigmenterad formula som torkar snabbt utan att kladda och ger en naturlig färg och fint resultat. Applicera Anastasia Dipbrow med en vinklad ögonbrynspensel för bästa resultat.
Vinnare av KICKS Beauty Awards 2016: Bästa ögonbrynsprodukten.
Dipbrow Pomade finns i 11 nyanser som gör det enkelt att hitta en färg som passar dig:
Ash Brown, Auburn, Blonde, Caramel. Chocolate, Dark Brown, Ebony, Granite, Medium brown, Soft brown och Taupe.
Vinnare av KICKS Beauty Awards 2018: bästa ögonbrynsprodukt
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22