Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Logga in för att samla poäng och ta del av exklusiva erbjudanden!

Dipbrow Pomade Medium Brown
Dipbrow Pomade Medium Brown
Kampanj 20%

Dipbrow Pomade Medium Brown

Anastasia

Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade är en krämig och vattenfast ögonbrynsprodukt som definierar dina ögonbryn och håller dem snyggt formade hela dagen.
204 kr255 kr
Medium Brown

Recensioner

Bella | 2018-07-26
Bästa brynprodukten! Rekomenderar starkt!
Anonym | 2018-07-01
Älskar produkten, provat annat men detta är favoriten. Väldigt viktigt att inte tag för mycket av produkten då den är väldigt dryg. En pomade brukar räcka mer än ett år. Tips om den blivit torr är att lägga i väldigt lite av någon olja eller dylikt.
Madeleine | 2018-06-25
Sitter bra hela dagen och genom att anpassa mängden på ögonbrynet kan du enkelt anpassa täckningsgraden/"mörkheten". Jag använder dark brown, då jag gillar mer dramatiska ändar på mina ögonbryn. Sedan fadear jag ögonbrynens början. Man lär sig snabbt att hantera denna, men kom ihåg att aldrig lämna behållaren öppen! Efter ett dygn öppen är den torrare och svårare att måla med, genom att klumpar bildas och att den inte är lika krämig längre. Räcker längre än man tror! Jag har haft min i 1 år och den är knappt använd halvvägs

Mer Information

Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade är en krämig och vattenfast ögonbrynsprodukt som definierar dina ögonbryn och håller dem snyggt formade hela dagen. Högpigmenterad formula som torkar snabbt utan att kladda och ger en naturlig färg och fint resultat. Applicera Anastasia Dipbrow med en vinklad ögonbrynspensel för bästa resultat.
Vinnare av KICKS Beauty Awards 2016: Bästa ögonbrynsprodukten.
Dipbrow Pomade finns i 11 nyanser som gör det enkelt att hitta en färg som passar dig:
Ash Brown, Auburn, Blonde, Caramel. Chocolate, Dark Brown, Ebony, Granite, Medium brown, Soft brown och Taupe.
Vinnare av KICKS Beauty Awards 2018: bästa ögonbrynsprodukt 
Färg:Brun
Finish:Neutral
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22