Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

MEMBERS ONLY: 15% på allt på kicks.se! Ange koden KICKS15
Kom ihåg att logga in! (gäller ord. priser, ej Byredo.)

Brow Definer Granite
Brow Definer Granite

Brow Definer Granite

Anastasia

Brow Definer är en uppskruvbar och självvässande penna med triangelformad spets. Pennan fyller i glesa partier och definierar ögonbrynens form.
255 kr
Granite

Recensioner

Therese | 2018-06-14
Jätte bra! Jag har glesa strån men med denna fylls ögonbrynen snyggt och ser naturligt ut. Lätt att använda. Använder taupe....perfekt.
Alexandra | 2018-03-21
Helt klart bästa ögonpennan jag har användt. Kan vara lite koplicerad att applicera naturligt i början men ändå helt värdt det. Jag använder färgen taupe och är nöjd.
Nina | 2018-03-20
Älskar pennan. Super krämig och lätt att måla med, tog 3 sekunder för mig att måla mina bryn. Värt varje krona. Jag kommer att köpa om och om de

Mer Information

Brow Definer är en uppskruvbar och självvässande penna med triangelformad spets. Pennan fyller i glesa partier och definierar ögonbrynens form. Den mjuka, krämiga formulan ger snabbt täckning och är lätt att applicera. På andra sidan av pennan finns en borste som kan användas för att mjuka upp hårda kanter och för att borsta igenom brynen.
Färg:Svart
Finish:Matte
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22