Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Slutspurt! 30% på reapriset

Hard Wax Kit

Hard Wax Kit

Andrea

Andrea Brazilian Hard Wax är ett professionellt kvalitetsvax. Det är den mest effektiva metoden för hemmabruk för att avlägsna oönskat hår från roten.
179 kr
Fri frakt & retur till butikFri frakt & retur till butik
ExpressleveransExpressleverans
Gratis varuprover Gratis varuprover

Recensioner

Nel | 2019-05-13
Nja.. denna var inte för mig. Ville prova detta vaxet för att jag gillade tanken att inga tygremsor behövs. Men det var väldigt svåranvänt, om jag ryckte lite för tidigt eller lite för sent så funkade det inte, och efter några användningar var resterande vax smuligt och ännu mindre effektivt. Kanske är det en vanesak, men jag använde ändå hela burken (kanske 3 tillfällen) och fick fortfarande inte riktigt till det. Och jag är ändå regelbunden användare av varmvax.
Besviken! | 2018-04-17
Testade detta för första gången idag, och blev DJUPT besviken! Kanske beror det på ovana, kanske instruktionerna var dåliga, men oavsett orsak så fann jag det mycket svårt att använda denna produkt. Verkar vara en väldigt kort tid man har på sig mellan att vaxet är för hett tills att det stelnat för mycket och måste värmas upp igen. Knepigt att applicera, det ville inte gärna fästa vid huden utan "rullade" gärna upp eller helt enkelt lossnade när man försökte stryka på det. När det sedan väl var på så lät jag det svalna enligt instruktioner och ryckte därefter bort, och fann att det inte ens tog med allt hår! Max hälften kom med, resten satt minsann kvar på benet. Testade att vänta olika länge på stelning men ingen skillnad. Dessutom, när jag kände på områden där hår avlägsnats så var det absolut inte så lent som jag väntat mig, kändes snarare lätt stubbigt. What??? Inte nöjd! Testar någon annan produkt nästa gång.
Eve | 2015-02-11
Världens bästa vax ! Jag verkligen älskar detta vax , brukar vaxa ansiktet med detta vax eftersom jag inte tål trådning och sockervax (pga utslagen jag får efter) men med denna så går allt hår bort på bara ett drag och det blir super lent , får heller inga finnar / utslag. Har använt just detta hårdvax i lite mer än ett år nu och kommer fortsätta med det , mycket billigare än att gå till salong!!

Mer Information

Andrea Brazilian Hard Wax är ett professionellt kvalitetsvax. Det är den mest effektiva metoden för hemmabruk för att avlägsna oönskat hår från roten. Andrea Brazilian Hard Vax är det snabbaste och lättaste sättet att avlägsna hår och huden känns mer silkeslen.
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22