15% på allt för dig som är eller blir medlem! Läs mer »


#
100BON

Auktoriserad återförsäljare

KICKS är Sveriges första auktoriserade återförsäljare av ett stort antal attraktiva varumärken (såsom t ex Dior, Clinique, MAC, Lancôme, Biotherm, Estée Lauder) när det gäller internethandel inom kosmetik och parfym.

Att vara auktoriserad återförsäljare innebär att vi får vårt sortiment direkt från ursprungsleverantören vilket i sin tur innebär att vi alltid kan garantera att varan du köper är äkta. Vidare innebär det att vi har tillgång till varumärkets fulla sortiment.

Alltid äkta vara

På den svenska marknaden förekommer ibland handel med skönhetsprodukter som är utgånget sortiment, kopior eller stöldgods. Hos KICKS, som auktoriserad återförsäljare av alla varumärken vi säljer, är det en självklarhet att kunna garantera att inga sådana varor säljs då vårt sortimentet alltid kommer direkt från varumärket.

Vi värnar om de varumärken vi säljer och att våra kunder skall få uppleva originalprodukterna. För din trygghet finns även hudterapeuter och makeupartister tillgängliga, via vår Kundservice såväl som i våra butiker, för att vägleda dig till rätt produkt.

Du kan också alltid kontakta respektive varumärke direkt för information om deras auktoriserade återförsäljare.

Genom att använda Kicks.se godkänner du att vi använder cookies för att höja användarupplevelsen.

Laddar...