Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Auktoriserad återförsäljare

KICKS är Sveriges första auktoriserade återförsäljare av ett stort antal attraktiva varumärken (såsom t ex Dior, Clinique, MAC, Lancôme, Biotherm, Estée Lauder) när det gäller internethandel inom kosmetik och parfym.

Att vara auktoriserad återförsäljare innebär att vi får vårt sortiment direkt från ursprungsleverantören vilket i sin tur innebär att vi alltid kan garantera att varan du köper är äkta. Vidare innebär det att vi har tillgång till varumärkets fulla sortiment.

Alltid äkta vara
På den svenska marknaden förekommer ibland handel med skönhetsprodukter som är utgånget sortiment, kopior eller stöldgods. Hos KICKS, som auktoriserad återförsäljare av alla varumärken vi säljer, är det en självklarhet att kunna garantera att inga sådana varor säljs då vårt sortimentet alltid kommer direkt från varumärket.

Vi värnar om de varumärken vi säljer och att våra kunder skall få uppleva originalprodukterna. För din trygghet finns även hudterapeuter och makeupartister tillgängliga, via vår Kundservice såväl som i våra butiker, för att vägleda dig till rätt produkt.

Du kan också alltid kontakta respektive varumärke direkt för information om deras auktoriserade återförsäljare.

Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22