Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

25% på ansiktsvård från Lancôme. Gäller t.om. 26/3. 

KICKS Butiker

I alla våra KICKS butiker erbjuder vi Makeup Services och Skincare Services där du som kund får en skräddarsydd skönhetsupplevelse utförd av våra utbildade makeupartister och hudterapeuter. Bekanta dig mer med vår meny och kontakta närmaste butik för att boka.

Här hittar du våra butiker

MAKEUP SERVICES

Perfect Base 195 kr
En perfekt makeupbas anpassad för dig läggs på endast 20 minuter. Vi går igenom de enkla stegen och knepen som du kan ta med dig hem för att själv lägga en fantastisk bas varje dag. 20 min.

Gorgeous Makeup 450 kr
En lyxig festmakeup läggs efter dina önskemål. Vi guidar dig genom de olika stegen till en komplett partylook. 50 min.

Everyday Makeup 250 kr
Vi skapar en snygg vardagslook som framhäver dina naturliga ansiktsdrag. Definierade ögonbryn och den perfekta basen står i fokus. 30 min.

What's Trending 195 kr
Vi visar dig det senaste inom makeup och lär dig tekniken för att lyckas med en trendig look på egen hand. Ta kontakt med oss för att få veta mer om vårt trendfokus just nu! 20 min.

Special Occasion 995 kr
En komplett makeup för bröllopet eller det där speciella tillfället. Vid bokning går vi igenom dina önskemål och skräddarsyr tjänsten efter dina behov. 90 min.

 SKINCARE SERVICES
Perfect Skin 195 kr
Efter en hudvårdsanalys tipsar vi dig om en passande hudvårdsrutin och produkter anpassade till din hud appliceras. 20 min

Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22