Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

More of SUPERSALE: 30% på reapriset

Pure Melt Cleansing Gel
Kampanj 20%

Pure Melt Cleansing Gel

Clarins

En smältande rengöringsgelé som snabbt omvandlas till en ultra-fin olja, för att därefter bli en mjölkig emulsion som löser upp make-up och orenheter.
260 kr325 kr

Recensioner

Maria S | 2018-08-19
Detta är den ENDA rengöring som inte lämnar mitt ansikte antingen supertorrt eller stramande. Utöver återfuktning får jag en ren och klar hy. Och jag har provat dyrt, billigt, salongsprodukter, apotekens "hudvänliga" - inget kan jämföras med denna. Rekommenderas starkt!
Malena | 2018-03-05
Helt underbar rengörning! Otroligt härlig känsla av att tvätta bort smink med, lämnar en väl rengjort och fräsch hud! Rekommenderas, inte bara för effektiviteten av rengörningen utan för den härliga känslan av att använda denna produkt. Lyx!
Ann-Sofie Jonsson | 2017-02-28
Gelen fördelar jag över fingrarna, då den är fast, och masserar ut över ansiktet. Gelen blir snabbt lätt och mjuk och är underbar att massera över ansiktet. När klart använder jag en varm, våt ansiktshandduk att torka bort make-up och foundation med. Helt enkel underbar. Konsistensen. Gör huden ren. Doften. Provat andra, men denna är i särklass enligt mitt tycke. Rekommenderar starkt.

Mer Information

En smältande rengöringsgelé som snabbt omvandlas till en ultra-fin olja, för att därefter bli en mjölkig emulsion som löser upp make-up och orenheter. Denna innovativa skiftande formula passar även den känsliga hudtypen och gör huden fräsch och ren. Innehåller bl a marulaolja.
Applicera på torr hud och massera varsamt med cirkulära rörelser ett par sekunder. Fukta händerna med lite vatten och massera oljan till en mjölk. Skölj av med vatten.
Leverantören bakom denna produkt har valt att inte publicera någon innehållsförteckning. En fullständig innehållsförteckning finns dock alltid på produkten vid leverans så läs noga igenom den om du t.ex. är allergisk eller överkänslig mot något ämne.
Volym:125 ml
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22