Köp Clarins online eller i butik hos KICKS! - KICKS - KICKS
  • Fri frakt över 99 kr
    Fri frakt över 99 kr
  • Expressleverans
    Expressleverans
  • Poäng på alla köp
    Poäng på alla köp

Lades till i varukorgen

Personligt erbjudande inaktiverat
Gäller t.o.m

Clarins

Clarins är Europas ledande selektiva hudvårdsmärke och bland de tre största i Sverige. Clarins är ett märke som leder utvecklingen och som använder de bästa och mest aktiva växtextrakten - och erbjuder varje hudtyp och ålder de bäst lämpade produkterna. Clarins har även ett komplett makeupsortiment med många spännande produkter och läckra färger.

Skin Care

Skin Care

Make-up

Make-up

Body Care

Body Care

My Clarins

My Clarins

Editors pick

173 produkter
Sortera: Mest köpta

Hos KICKS hittar du ett stort sortiment av Clarins, både i butik och online

Det franska skönhetsmärket Clarins grundades i Paris redan 1954 av familjen Courtin-Clarins och är idag ett av världens mest välkända och bäst säljande hudvård- och makeupmärken. Numera är det vanligt att hudvårdsprodukter innehåller ingredienser från växtriket men faktum är att Clarins var en av de första i skönhetsbranschen att kombinera grönt innehåll med teknologiska innovationer. Visste du till exempel att Clarins har ett eget laboratorium? Strax utanför Paris arbetar varje dag biologer och kemister med cirka 250 nyckelväxter och över 1000 ingredienser, ett rejält ingrediensbibliotek som har gjort att Clarins inte bara är ett älskat varumärke, resultatet av Clarins egen forskning är unika och nyskapande produkter som har revolutionerat skönhetsindustrin redan sedan starten 1954. Och flitens lampa fortsätter att lysa starkt i Clarins laboratorium, där jakten på ingredienser som kan förbättra våra skönhetsrutiner ständigt fortsätter. Hos KICKS hittar du ett stort sortiment av produkter från Clarins, både vad gäller hudvård, makeup och parfym. Välkommen att shoppa Clarins i din närmaste KICKS-butik eller online! 

Köp hudvård, makeup och parfym från Clarins hos KICKS

Clarins är ett av världens ledande hudvårdsmärken. Sedan starten 1954 har det franska varumärket förenat högteknologisk forskning, hudvård och aktiva ingredienser från växtriket, vilka har en exceptionellt förbättrande effekt på huden.

Oavsett om du har torr hud, fet hud, kombinerad hud eller normal hud kan du hitta och skräddarsy din hudvårdsrutin med produkter från Clarins, både vad gäller rengöring och återfuktning. Hos KICKS hittar du både ansiktsvård, kroppsvård, solskydd och brun utan sol från Clarins. Vi erbjuder så klart också ett brett sortiment av Clarins makeup för läppar, bas, ögonmakeup och ögonbryn samt sminkborstar. Vill du lägga en makeup med säsongens mest trendiga färger eller är det mer klassiska kulörer som lockar? Du hittar allt du behöver för din sminkrutin hos Clarins. Vill du dofta gott hittar du även Clarins klassiska och älskade dofter hos oss på KICKS. Välkommen att botanisera bland Clarins spännande produkter i din närmaste KICKS-butik eller online. Vi ses! 

Fraktsätt
Instabox, hemleverans & postombud
Betalsätt
Klarna, Swish, Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2024