Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Just nu! 20% på alla dagkrämer. Gäller ej La Prairie och La Mer. Gäller på kicks.se och i butik t.om. 21/07. 

Gentle Care Roll-On Deodorant

Gentle Care Roll-On Deodorant

Clarins

En antiperspirant deodorant som är en långtidsverkande deo i en fräsch lätt konsistens. Alkoholfri. Innehåller bl.a.
245 kr
Fri frakt & retur till butikFri frakt & retur till butik
ExpressleveransExpressleverans
Gratis varuprover Gratis varuprover

Recensioner

Emma | 2019-05-02
En deo som klarar ALLT. Från morgon till kväll. Om jag tränar, ja i alla lägen. Doftar riktigt fräscht också. Prislappen svider, men den är värd varje krona när jag inte behöver oroa mig någonsin för att lukta illa. Irriterar inte mina annars känsliga armhålor.
Tove | 2019-03-11
För mig fungerade inte den här. Tyckte inte alls att den kunde hålla hela dagen och räckte inte speciellt länge. Luktar gott dock. Provadee istället en deo från Oscar och den höll verkligen hela dagen och jag hade den ca 5,6 månader.
Rebecca | 2019-02-28
Bästa deodoranten! Luktar gott och håller hela dagen. Köper alltid den här.

Mer Information

En antiperspirant deodorant som är en långtidsverkande deo i en fräsch lätt konsistens. Alkoholfri. Innehåller bl.a. Buchu blad-extrakt: motverkar och neutraliserar dålig lukt, Aluminiumsalter; minskar och balanserar svettning utan att täppa till den naturliga processen, Trollhasselextrakt; motverkar uppkomsten av fula fläckar på kläder och fräschar upp huden.
Leverantören bakom denna produkt har valt att inte publicera någon innehållsförteckning. En fullständig innehållsförteckning finns dock alltid på produkten vid leverans så läs noga igenom den om du t.ex. är allergisk eller överkänslig mot något ämne.
Volym:50 ml
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22