Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

FRI FRAKT! Beställ senast 18 december kl 12.00  för leverans innan jul med Postnord. För leveransdatum med Instabox & Best hemleverans, se kassasidan.

Double Wear Stay-In-Place Makeup 1N2 Ecru (16)
Double Wear Stay-In-Place Makeup 1N2 Ecru (16)

Double Wear Stay-In-Place Makeup 1N2 Ecru (16)

Estee Lauder

Double Wear Stay-in-Place Makeup täcker alla ojämnheter perfekt. Hög täckningsgrad och är mycket hållbar. Håller hela dagen utan att ändra sig. Skyddar huden med SPF 10.
460 kr
1N2 Ecru (16)

Recensioner

Julia | 2018-12-11
WOW WOW WOW! Helt kär. Den täcker utan att vara tjock på huden och täppa till. Ser nysminkad ut efter en hel dag med denna på, den sitter verkligen där den ska! Har problemhy, främst vid hakpartiet och tycker andra foundations lägger sig runt mina utslag/finnar så de syns ännu mera än utan smink, men denna lägger sig på så att ojämnheterna smälter in i hyn och inte syns lika mycket! Nu hoppas jag bara den håller länge för köpte den när den var nedsatt och kommer garanterat vilja fortsätta använda denna. Men det är värt pengarna! Om det är något man ska satsa på inom sminkväg så är det en bra bas!!
Thérese | 2018-12-11
Den bästa foundation jag någonsin haft och då har jag provat allt! Jag har oljig acnehy och denna både täcker fullt, mattar ner och håller hela dagen. Har kicks transparenta puder som setting powder om jag ska vara sminkad riktigt länge!
Emelie | 2018-12-09
Nej inget för en torris som mig. Ser kakig ut och enorma porer trots extra under.

Mer Information

Double Wear Stay-in-Place Makeup täcker alla ojämnheter perfekt. Hög täckningsgrad och är mycket hållbar.
Håller hela dagen utan att ändra sig. Skyddar huden med SPF 10. Kan
kombineras med concealer och avslutas med puder för ett perfekt finish.
Till alla hudtyper.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22